Modrić angažirao super-agenta jer želi iz Madrida: Ujedinjuje se s Ronaldom?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.01.19. | 08:46

Novi Lukin zastupnik brine se za karijere Cristiana Ronalda i Josea Mourinha.

Hrvatski veznjak prošlo ljeto želio je u Inter, ali njegov transfer po završetku Svjetskog prvenstva ostao je nerealiziran, a Luka je potražio pomoć najboljeg na svijetu kako bi se iduće ljeto taj posao konačno obavio. Ili možda neki drugi, uglavnom, engleski Sun piše – angažirao je Mendesa kako bi mu pomogao otići iz Madrida, a talijanski Mediaset  ubacio se informacijom kako to čini jer želi u Torino, a ne u Milano!

Transfer bi se trebao odigrati iduće ljeto, a obje strane navodno su itekako zainteresirane. Nije odustao ni Inter koji Modriću navodno nudi godišnju gažu od devet milijuna eura, ali ostane li Juventus zainteresiran i na ljeto, nije teško zaključiti koga će odabrati Modrić.

Iako su u Milanu trojica Hrvata u Interu i još dvojica u Milanu, Modrića bi u Torinu dočekali Mario Mandžukić i prijatelj Cristiano Ronaldo, a angažiranje Medesa, tvrde Talijani, olakšat će ujedinjenje starog društva.

Upućeni tvrde kako su ove glasine potpuno izbacile iz takta novog sportskog direktora Intera, Beppea Marottu, koji je jedan od začetnika ideje Modrić u Italiji, no čini se kako će umjesto u crno-plavom dresu Luka završiti u dresu Marottina bivšeg kluba – Juventusa.

Nerazzurri su planirali Modriću isplatiti oko 60 milijuna eura neto kroz šest godina, četiri godine ugovora u Milanu i još dvije u kineskom Jiangsuu, klubu koji ima isto vlasništvo kao Inter. Ponuda navodno nije ostavila ravnodušnim najboljeg igrača svijeta, koji je ozbiljno razmišljao o odlasku iz redova europskog prvaka, ali na koncu su ga Los Blancosi nagovorili na ostanak.

Modrić je Mendesa angažirao kako bi mu pomogao napustiti Bernabeuu, sve je izglednije kako će otići ć u Italiju i pospremiti još koji milijun eura u džep te svom novom zastupniku osigurati još koji. Vidjet ćemo što će na sve ovo reći obitelj Mamić...

(foto: Action Images)

 


Tagovi

JuventusJorge MendesReal MadridLuka Modrić

Ostale Vijesti