Močinić se vratio u reprezentaciju: Moram opravdati poziv

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.11.15. | 19:15

Veznjak Rijeke Ivan Močinić dobio je poziv izbornika Ante Čačića za pripremni susret s Rusijom 17. studenog i ne krije zadovoljstvo što je ponovno u reprezentativnom kadru.

Drago mi je da sam pozvan u reprezentaciju, moram ga opravdati. Nadam se da ću nastaviti s dobrim igrama u Rijeci jer jedino tako mogu ponovo izboriti poziv. I ja i suigrači“, rekao je Močinić za službene klupske stranice.

Čačić pozvao Močinića u reprezentaciju

Hrvatskom veznjaku je ovo prvi poziv u reprezentaciju nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu prošle godine.

To je još jedan razlog za zadovoljstvo. Prošlo je već neko vrijeme i drago mi je da sam nakon Brazila ponovo u reprezentaciji“, ustvrdio je Močinić, koji je među 'Vatrene' uskočio nakon što je zbog ozljede zadnje lože otpao kapetan Dinama, Domagoj Antolić.

Rijeka tako u ovom trenutku ukupno ima 11 reprezentativaca. Ivan Vargić, Marko Lešković i Ivan Močinić dio su seniorske reprezentacije Hrvatske, dok će Josip Radošević nastupiti za U-21 reprezentaciju koju očekuju kvalifikacijske utakmice za EURO protiv San Marina i Španjolske. Ivan Lucić pozvan je u izabranu vrstu do 19 godina za pripremne oglede protiv Belgije 10. i 12. studenog.

Roman Bezjak i Miral Samardžić branit će boje Slovenije u dodatnim kvalifikacijama za EURO protiv Ukrajine, Odise Roshi i Bekim Balaj pozvani su u reprezentaciju Albanije, a Stefan Ristovski i Leonard Zuta igrat će za Makedoniju.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaRijekaIvan Močinić

Ostale Vijesti