EXPA/ laPresse/ Gianluca Zuddas
EXPA/ laPresse/ Gianluca Zuddas

Mirko Marić u utorak u Rijeci!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.01.24. | 21:53

Iskusni napadač na Kvarner stiže iz Monze za koju je ove sezone odigrao 10 utakmica u Serie A.

Svega sat vremena nakon što je Rijeka ostvarila veliku pobjedu na Poljudu, navijači trenutnog lidera HNL-a dobili su još jedan razlog za slavlje – Mirko Marić u utorak bi trebao postati novi igrač Rijeke!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Marić je bivši igrač Dinama, Lokomotive i Osijeka, u HNL-u ima 62 pogotka u 170 nastupa, a prije tri i pol godine je u rekordnom transferu kluba (sedam milijuna eura) preselio iz Osijeka u Monzu. Iako ga se još ljetos spominjalo u kontekstu povratnika u HNL, Marić je ostao u Monzi gdje je ove sezone skupio 10 nastupa u Serie A uz jedan pogodak, ali budući da ga trener Palladino ne vidi kao prvog napadača, Marić je odlučio kako je vrijeme da ode iz talijanskog kluba iako ima važeći ugovor još dvije i pol godine!

Franjo Ivanović i Jorge Obregon sada će dobiti veliku konkurenciju u napadaču koji je provjerena HNL vrijednost. Mariću je posljednjih godina nedostajao kontinuitet utakmica, a na Kvarneru bi ga trebao dobiti. Iako u Rijeci nitko ne talasa te nitko neće naglas reći kako se ‘napada naslov prvaka’, ovakav ulazni transfer jasno sugerira kako su u klubu svjesni da imaju sjajnu momčad na okupu te da sa sitnim nadopunama i korekcijama mogu, sada više ne ni doći, već na dulje vrijeme zadržati poziciju na kojoj se nalaze.

Ako ne bude nekih većih iznenađenja, Marić bi, kao što smo prethodno istaknuli, već u utorak trebao potpisati, a samim time i konkurirati za nedjeljnju utakmicu protiv Istre 1961 na Rujevici!



Tagovi

Mirko MarićMonzaHNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti