Millwallu i Cardiffu je „nula“ u tradiciji

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.02.18. | 09:54

Čak četiri puta u posljednjih sedam dvoboja završilo je bez golova.

>> ODIGRAJ Millwall – Cardiff

Večeras se igra prva utakmica 31. kola engleskog Championshipa. Millwall je 14., siguran od ispadanja, ali i daleko od play-offa za Premiership. Cardiff s druge strane drži četvrto mjesto i ima tri boda i utakmicu manje od drugog Derbyja i mjesta koje vodi izravno u Premiership.

Obje momčadi su u posljednja tri kola osvojile sedam bodova, no za kvalitetnu okladu na ovu utakmicu trebalo bi pogledati posljednje međusobne oglede ove dvije ekipe. Zadnje dvije utakmice završile su 0:0, a isti rezultat se dogodio još dva puta u sljedećih pet utakmica.

Konkretnije u posljednjih sedam utakmica, četiri puta završilo je 0:0, a ukupno je palo svega četiri pogotka. Ok, tih se sedam utakmica odigralo u razdoblju od sedam godina, puno se toga mijenja u tom razdoblju, posebno u modernom nogometu, no obje momčadi mogu se ove sezone podičiti s čvrstom obranom i malim brojem primljenih pogodaka, stoga ovdje predlažemo igru da na utakmici ili neće past tri gola ili da obje momčadi neće zabiti gol. Tečaj je solidan.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Pet 20:45 5657 ENG 2 Millwall - Cardiff Oba daju gol ne oba i 3+ 1,53

(Foto: Action Images)


Tagovi

bet analizabet vodič

Ostale Vijesti