Milanovu pobjedu zasjenila tri crvena i incident igrača i Gattusa: Od***i, čovječe! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.05.19. | 22:23

Nemile scene na klupi Rossonera.

Nogometaši Milana ostvarili su minimalnu pobjedu u sklopu posljednje utakmice 35. kola Serie A. Na njihovom San Siru svladali su 15.-plasiranu Bolognu rezultatom 2-1, a strijelci za domaće bili su Suso i Fabio Borini, dok je za goste zabio Mattia Destro.

Španjolac je poentirao u 37. minuti utakmice, nakon što su domaći nogometaši kombinirali po lijevoj strani. Lopta je došla u sredinu do ofenzivca Rossonera, koji je uspio iskontrolirati loptu, riješiti se čuvara i poentirati za vodestvo domaćih.

Potvrdu pobjede i nova tri boda koja smještaju giganta talijanskog nogometa na peto mjesto ljestvice,  donio je Fabio Borini u 67. minuti. U nastavku su gosti smanjili preko Destra, a u 75. minuti, Milan je ostao s igračem manje jer je Lucas Paqueta dobio dva žuta kartona u razmaku od pola minute te je morao napustiti teren.

Kasnije su i 'bolonjezi' ostali s desetoricom jer je Sansone dobio izravni crveni, zbog fingiranja da će gađati loptom suparničkog igrača. Nakon što se situacija smirila, sudac je svirao kraj, da bi izabranici Siniše Mihajlovića zaradili još jedno isključenje neposredno po završetku susreta. Dijks je bio drugi pocrvenjeli igrač gostiju, a zaradio ga je zbog verbalnog napada na suca Di Bella.

Rossoneri su se ovom pobjedom popeli na ljestvici ispred Rome koja ima 59 bodova, kao i oni, ali imaju i tri boda zaostatka za četvrtoplasiranom Atalantom. Prva četiri mjesta vode u Ligu prvaka.

 

 

 

 

Međutim, puno više prašine podigla je situacija na klupi domaćih iz prvog poluvremena. Trener Gennaro Gattuso porječkao se sa veznjakom Chelseaja na posudbi u Milanu, Tiemouyeom Bakayokom. Iznervirani Francuz mu je uzvratio nevjerojatno drski.

„Od***i, čovječe!“, rekao je Bakayoko i time si gotovo sigurno potpisao ispisnicu iz velikana sa sjevera Italije.

Čeka se reakcija kluba, a sigurno da je i 'Rino' Gattuso to neće najbolje primiti kada vidi video-snimku.

 

 

(Foto: Reuters/arhiva)


Tagovi

Lucas PaquetaFabio BoriniSusoGennaro GattusoTiemoue Bakayoko

Ostale Vijesti