foto: Action Images
foto: Action Images

Milanova ofenziva od 100 milijuna eura: Interov bivši kapetan stiže u napad, Fiorentinin dvojac u obranu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.10.20. | 12:24

Tri nova imena za napad na Serie A.

Milan je sjajno otvorio sezonu i poslije pet odigranih kola Serie A vodeći je na tablici s utakmicom manje. Svoj savršeni start s četiri pobjede iz toliko utakmica planira začiniti na siječanjskom prijelaznom roku dovođenjem nekoliko zanimljivih imena za oko 100.000.000 eura

Calciomercato tvrdi kako se Rossoneri spremaju u Grad mode vratiti bivšeg Interovog kapetana Maura Icardija koji bi mogao biti djelić koji nedostaje u kompoziciji potrebnoj za skidanje Juventusa s trona u Serie A.

Icardi se nije baš najbolje snašao u PSG-u i ne bi imao ništa protiv povratka u talijanski nogomet, baš kao ni njegova supruga Wanda Nara, čak i ako to znači igranje na „krivoj strani Milana“.

Milan planira Icardija spojiti sa svoja dva „monstruma“ Zlatanom Ibrahimovićem i Antom Rebićem, a kad se švedska ikona jednom odluči umiroviti, Icardi bi popunio njegove kopačke i predvodio napad crveno-crnih...

Nara je već zagolicala maštu navijača Milana porukom poslije pobjede u Derbyju della Madonina:

„Čestitke mojim prijateljima u Milanu jer bez ljubavi nema derbija,“ napisala je.

Icardi je lani bio solidan za PSG zabivši 20 golova u 34 nastupa u svim natjecanjima, a u tekućoj sezoni već je poentirao dvaput u četiri utakmice. Početkom mjeseca, doduše, teže se ozlijedio i još se ne zna kad će natrag na teren.

Vjerojatno će ga za početak pokušati posuditi, a tek na koncu sezone riješavati račune s Parižanima. Nagađa se kako će odšteta iznostit oko 45.000.000 eura, ali sjajni argentinski napadač neće biti jedino pojačanje Milana na zimu. Naime, isti izvor donosi kako bi Milan u siječnju konačno pokušao otkupiti ugovor Nikole Milekovića od Fiorentine s kojom se natezao cijelu zimu i s njim u paketu dovesti suigrača Germana Pezzellu. Srbin bi ga koštao oko 40.000.000 eura, a Argentinac do 15.000.000 eura.



Tagovi

nogometni transferiZimski prijelazni rokMauro IcardiMilan

Ostale Vijesti