Milan slavio u Derbyju della Madonnina, Cutrone presudio Interu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 27.12.17. | 23:22

220. izdanje Derbyja della Madonnina je otišlo na stranu Milana.

U kojem god se natjecanju ova utakmica dogodila, ogled Milana i Intera uvijek privlači veliku pažnju talijanske, ali i europske javnosti. Ovaj put se Derby della Madonnina igrao u sklopu četvrtfinala Kupa Italije, a na kraju je zasluženo slavio Milan.

Ne mogu se Rossoneri pohvaliti dobrom sezonom, ali večeras su obradovali svoje igrače. Gennaro Gattuso je dobro pripremio svoju momčad koja je bila puno agresivnija, a na gol za pobjedu je ipak čekala produžetke. No, kada je Cutrone u 104. minuti zatresao mrežu Intera, to je bila zaslužena egzekucija bolje momčadi.

Inter dugo nije mogao složiti pravu akciju, a u 23. minuti dogodila se sporna situacija koju je riješila video tehnologija. Ivan Perišić je postigao gol, sudac Marco Guida je prvotno pokazao na centar, ali je nakon pregleda VAR-a poništio svoju odluku jer je Andrea Ranocchia smetao vrataru Antoniju Donnarummi prilikom šuta hrvatskog napadača.

> VIDEO: Perišić zabio Milanu, sudac pokazao na centar, a onda poništio gol nakon gledanja video snimke

Iako je bio bolji, Milan ipak nije imao previše izglednih prilika, barem ne u prvom poluvremenu. U drugom je Bonaventura u 65. doslovno morao zabiti gol, ali je bio neprecizan. S druge strane je šansu imao Joao Mario, ali nije bio precizan.

U 76. minuti je iz igre morao Nikola Kalinić koji se ozlijedio nakon neopreznog starta Skiniara, a u igru je Gattuso poslao Cutronea koji se pokazao junakom utakmice. Naime, nakon 90 minuta u kojima nije bilo gola, u 104. je mladi Cutrone iskoristio dodavanje Susa i postigao gol vrijedan polufinala Kupa Italije.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Derby della Madonnina

Ostale Vijesti