ALBERTO LINGRIA/Action Images
ALBERTO LINGRIA/Action Images

Milan saznao cijenu za vratara kojeg vide kao zamjenu za Donnarummu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.04.21. | 15:25

Gazzetta piše kako je Raiolin štićenik svakim danom sve dalje od San Sira jer su njegovi financijski uvjeti gotovo pa neostvarivi.

Vremena je sve manje, a budući da svima postaje sve jasnije kako će Gigi Donnarumma od sljedeće sezone nositi dres koji na sebi neće imati grb Milana, uprava talijanskog velikana aktivno je krenula u potragu za njegovim nasljednikom. Naime, poznata Gazzetta piše kako Rossoneri žele na mjesto prvog vratara dovesti jedinicu Lille, Mikea Maignana.

Izvrsni vratar brani jako dobro u Ligue 1, a to se jasno vidi i po rezultatima njegove momčadi. Lille je trenutno vodeća momčad prvenstva, a samim time jasno je da igrači imaju nešto veću tržišnu vrijednost.

Proteklih mjeseci provlači se priča kako Domagoja Bradarića želi Lazio, ali Lille za njega nije spreman prihvatiti ni cent manje od 10 milijuna eura. Ista stvar vrijedi i za Maignana, samo što je u njegovom slučaju odšteta postavljena za osam milijuna eura više.

Maignan je branio u PSG-u u sezonama 13/14. i 14/15. te je za to vrijeme bio suigrač Zlatana Ibrahimovića. Iako formalni pregovori još uvijek nisu počeli, talijanski mediji pišu kako je Milan navodno spreman udovoljiti zahtjevu Lillea i za vratara platiti 18 milijuna eura.

No, valja naglasiti kako je ipak Milanov prioritet Gigo Donnarumma kojeg mnogi smatraju uvjerljivo najboljim mladim vratarom na svijetu. Bilo kako bilo, Milan ima spremnu alternativu, a je li to sve samo pokazivanje mišića kontroverznom Raioli da malo smanji apetite ili je Milan uistinu spreman dovesti francuskog vratara i pustiti Donnarummu da postane slobodan igrač tek treba vidjeti…


Tagovi

MilanMino RaiolaGianluigi DonnarummaMike MaignanLilletransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti