Milan pred potpisom Tottenhamovog prvotimca

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.08.20. | 20:10

Pregovori su u tijeku, a jedna stvar ga dijeli od transfera.

Nakon što im je propao posao s Ralfom Ragnickom, talijanski gigant Milan nastavlja svoj put u ovom ruhu, sa trenerom Stefanom Piolijem, sportskim direktorom Paolom Maldinije te Zlatanom Ibrahimovićem kao glavnim napadačem.

Ovog ljeta će uprava Rossonera na čelu s direktorom Ivanom Gazidisem biti vrlo aktivna na transfer tržištu, a prvo pojačanje moglo bi stići iz Tottenhama.

Lanjski finalist Lige prvaka trenutno je u pregovorima Talijanima oko transfera Sergea Auriera, 27-godišnjeg desnog beka za kojega u Milanu smatraju da može biti dugoročna opcija. Doista, ulazi u najbolje igračke godine, a cijena od 20 milijuna eura koliko navodno Spursi traže nije pretjerana.

Pregovore je potvrdio i Maldini.

„Još prošle godine smo razgovaralis njegovim agentom. Sad ćemo vidjeti kako će se razviti stvari u sljedećih nekoliko tjedana“, rekao je legendarni igrač, a danas operativac Milana.

Fabrizio Romano prenosi kako razgovori idu u dobrom smjeru, ali prije nego što se ovaj transfer dogodi Englezi se žele osigurati i dovesti Aurierovu zamjenu. Iz tog razloga i Maldini je svjestan da će pregovori potrajati nekoliko tjedana.

Aurier je ove sezone upisao 33 prvenstvena nastupa (31 u udarnom sastavu), zabilježio je jedan gol i pet asistencija, a u Ligi prvaka je u pet anstupa skupio isto toliko golova i dvije asistencije.

 

 

(Foto: Action Images/arhiva)


Tagovi

Serge Aurier

Ostale Vijesti