DAVID W CERNY/Action Images
DAVID W CERNY/Action Images

Milan – ić: Gazzetta piše kako Nikola Vlašić ovog ljeta stiže na San Siro! (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 13:10

Hrvatski reprezentativac prerastao je rusku Premier ligu. Što vi mislite, je li Milan klub po njegovoj mjeri?

Ako je vjerovati talijanskim medijima, točnije popularnoj Gazzetti dello Sport, Rossoneri ovog ljeta imaju u planu dovest dvojicu igrača – srpskog napadača Dušana Vlahovića i hrvatskog reprezentativca i igrača za kojeg mnogi očekuju da postane nositelj Vatrenih jednog dana kad Luka Modrić ode u mirovinu – Nikola Vlašić.

Popularni Niksi igra fantastičan nogomet u Rusiji te je po mišljenju mnogih stručnjaka i analitičara on već i prerastao tamošnje prvenstvo. Već nekoliko godina Vlašić je glavni igrač moskovskog CSKA, a Talijani pišu kako su njegove dobre igre uočili čelnici Milana koji bi ga rado doveli već ovog ljeta.

Prema njihovim saznanjima, CSKA ne planira Vlašića pustiti za iznos manji od 30 milijuna eura, što je jednako koliko iznosi njegova trenutna tržišna vrijednost prema Transfermarktu.

23-godišnji Splićanin je ove sezone u ruskoj Premier ligi skupio 21 nastup, 10 pogodaka i pet asistencija, dok je u dresu Vatrenih skupio 17 nastupa i pet pogodaka.

Podsjetimo, na posljednjem 'updateu' popularnog Transfermarkta, Vlašić je pretekao Brazilca Malcoma iz Zenita pa je tako talentirani hrvatski veznjak postao najvrjedniji eksponat ruskog prvenstva.

Čelni ljudi Milana svjesni su kako im treba neka svježa krv da se ne mogu oslanjati na 40-godišnjeg Ibrahimovića zauvijek.

Osim Vlašića, Rossoneri bi voljeli dovesti i srpskog napadača Dušana Vlahovića koji posljednje vrijeme igra nogomet karijere. Podsjetimo, Vlahović je najmlađi igrač i strijelac u povijesti Partizana, a ove sezone ispisao je povijest u dresu Fiorentine kad je na gostovanju kod Beneventa postigao hat-trick u prvom poluvremenu. Preciznije, između prvog i trećeg pogotka prošlo je 37 minuta.

Ove sezone je u Serie A postigao 12 pogodaka, njegova tržišna vrijednost iznosi 16 milijuna eura, a zasad nije poznato za koji bi iznos čelnici Fiorentine bili spremni reći 'da' kako bi se krenulo u realizaciju ovog transfera.



Tagovi

Nikola VlašićDušan VlahovićMilanSerie A

Ostale Vijesti