foto: Action Images
foto: Action Images

M'Gladbach demolirao Šahtar u Kijevu, Lokomotiv išupao bod protiv Atletica (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 03.11.20. | 20:56

Nevjerojatna večer njemačkog kluba.

Odigrane su dvije utakmice trćeg kola skupina Lige prvaka, u kojima je Borussia M'Gladbach demolirala Šahtar, a Lokomotiv oteo bod Atleticu.

Monchengladbach je doslovno razbio Šahtar u Kijevu pobijedivši ih rezultatom 0:6. Junak večeri bio je Plea upisavši hat-trick.

Da večer neće biti dobra za ukrajince već se vidjelo na samom startu susreta. U 8. minuti gosti su odigrali brzi protunapad, Lainer je probio desnu stranu i vratio povratnu na jedanaest metara gdje nalijeće Plea i zabija za 0:1.

U 17. minuti domaća obrana se pobrinula da Nijemci povedu 0:2. Obrana Šahtara je katastrofalno reagirala u nekoliko situacija, do lopte je došao Kramer i opalio s 30-ak metara, a lopta se na putu do gola odbila od obrambenog igrača promijenila smjer i prevarila domaćeg vratara. Pogodak pogledajte ovdje.

Plea u 26. minuti eurogolom povećava prednost na 0:3, gol pogledajte ovdje.

No, ni tu nije bio kraj mukama Šahtara u prvom dijelu, jer je u 44. minuti Bensebaini zabio za 0:4, pogledajte ovdje.

U 65. minuti ponovno je vesela obrana domaćina poklonila gostima priliku, koju je u novi pogodak pretvorio Lars Stindl. Gol pogledajte ovdje.

Konačnih 0:6 postavio je Plea svojim trećim pogotkom u 79. minuti, gol pogledajte ovdje.

Lokomotiv i Atletico su podijelili bodove u Moskvi odigravši 1:1. Gosti su prvi stigli u vodstvo u 18. minuti, kad je Gimenez sjajno ispratio ubačaj Herrere i još ljepše zabio, gol pogledajte ovdje.

No, slavlje Španjolaca nije dugo trajalo, jer je Herrera u 24. minuti igrao rukom u svom kaznenom prostoru, što j dvije minute kasnije kaznio Miranchuk s bijele točke za konačnih 1:1, gol pogledajte ovdje.


Ostale Vijesti