REUTERS/Pascal Rossignol
REUTERS/Pascal Rossignol

Mexer zabio "svojima" za remi Bordeauxa, Mexer u sudačkoj nadoknadi oporavio Metz (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.09.21. | 17:11

Nastavlja se akcija u francuskoj Ligue 1

Nakon jučerašnje pobjede PSG protiv Montpeillera, al ii remija Lyona protiv Lorienta, te finalno guste pobjede Lillea na gostovanju kod Strasbourga, nastavljeno je osmo kolo francuske Ligue 1.

Manje više svi favoriti za naslov prvaka su na terenu bili jučer, uz izuzetak Nike Kovača koji igra u popodnevnom terminu protiv novog prvoligaša Clermonta. Ipak, interesantno je bilo i na drugim utakmicama, donosimo kratki pregled najzanimljivijih događanja iz Bordeauxa, Bresta, kraljevskog Reimsa ali i povijesnog Troyesa.

Za početak, Vladimir Petković. Njegov Bordeaux je remizirao s Rennesom, a glavni akter susreta je bivši igrač Rennesa Edson Mexer. Naime, Rennes je vodio cijelo drugo poluvriejeme nakon pogotka Labordea (pronađite ga OVDJE) samo da bi bivši miljenik Rennesa, danas igrač Bordeauxa, u maniri “svoj svome” vratio bod domaćinu i tako izazvoa bijes navijača koji su mu donedavno klicali. Gol vrijedan remija pronađite OVDJE.

Od ostalih susreta, izdvajamo tijesnu pobjedu Metza u gostima kod Bresta. Posljednjeplasirana ekipa prvenstva je šokantno izgubila u gostima kod PSG-a u zadnjim sekundama, ova pobjeda bi ih trebala malo podići za izazove koji ih čekaju u nastavku sezone.

Za kraj, izdvajamo sigurnu pobjedu Reimsa protiv Kanarinaca, te remi Troyesa i Angera.

REZULTATI:

BORDEAUX – RENNES 1:1

BREST – METZ 1:2

REIMS – NANTES 3:1

TROYES – ANGERS 1:1

CLERMONT – MONACO

MARSEILLE – LENS



Tagovi

RennesLigue 1Metz

Ostale Vijesti