Lee Smith/Action Images
Lee Smith/Action Images

Messijeva poruka Agueru: Mi koji te volimo biti ćemo uz tebe

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.12.21. | 16:21

Nije krio ljubav prema dugogodišnjem prijatelju i suigraču.

Leo Messi se dirljivom porukom na Instagramu oglasio povodom umirovljenja njegovog ponajboljeg prijatelja iz svijeta nogometa i sunarodnjaka Sergija Kuna Aguera:

“Kune, praktično cijelu karijeru smo zajedno…Proživjeli swmo puno lijepih trenutaka, ali i onih koji nisu bili baš takvi. Svi oni sun as ujedinili i ojačali naše prijateljstvo. Ono će se nastaviti van terena.

S obzirom na to koliko smo se nedavno radovali nakon osvajanja Cope Americe, s obzirom na sva tvoja postignuća u Engleskoj, jako je bolno vidjeti kako trebaš prestati raditi ono što voliš zbog toga što ti se desilo.

Siguran sam da ćeš i dalje biti sretan jer si osoba koji zrači srećom i mi koji te volimo biti ćemo uz tebe. Sada počinje nova faza tvog života i uvjeren sam da ćeš ju živjeti sa smiješkom i zanesenošću koju unosiš u sve.

Sve najbolje u ovom novom poglavlju!!! Volim te puno prijatelju, nedostajat ćeš mi na terenu i kada se okupimo u reprezentaciji!!!”

Između njih dvojice samo je godinu dana razlike u starosti i upoznali su se još kao tinejdžeri u mlađim selekcijama argentinske reprezentacije. Zajedno su opsvojili olimpijsko zlato u Ateni 2004. godine, bili viceprvaci svijeta deset godina kasnije u Brazilu, a kruna njihovih karijera stigla je ove godine, kada su podigli pehar Cope Americe.

Messi je inače i krsni kum Aguerovom sinu Benjaminu.


Tagovi

Sergio AgueroLionel Messi

Ostale Vijesti