Messi želi iskoristiti Cityjeve nevolje i ukrasti mu jednog od najboljih igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.02.20. | 11:19

Poručio je Setienu, dovedi ga u Barcelonu.

Setien je nedavno sjeo na klupu katalonskog giganta umjesto Ernesta Valverdea, a prvi posao bit će mu malo razdrmati igrački kadar. Mnogi se slažu s njim i također su uvjereni kako je Barceloni vrijeme za svježu krv...

Razlog novoj promjeni su problemi sa sadašnjim kadrom, Griezmann se još nije potpuno uklopio u igru nove momčadi, a Luis Suarez i Ousmane Dembele imaju problema s ozljedma.

Dovođenje igrača Aguerovih kvaliteta dalo bi Barci potrebnu dimenziju više, a Messi i društvo nadaju se kako će situacija sa Cityjevom suspenzijom olakšati pregovore s Argentincem.

Aguero ima već 31 godinu i nedavno je postao četvrti najbolji strijelac Premier lige u povijesti. U Cityju je ostvario sve što je mogao, a jedino što mu nedostaje, naslov u Ligi prvaka, vjerojatno nikad ni neće jer su Građani suspendirani iz Europe na dvije godine.

Ovo mu je zadnja prilika za odlazak u klub koji ima realne šanse za naslov u Ligi prvaka, a španjolski mediji uvjereni su kako će ju iskoristiti pa tek onda se vratiti u matični Independiente kako je obećao kad je odlazio.

(foto: Reuters)


Tagovi

Lionel MessiBarcelonaSergio Agueroprijelazni rokManchester City

Ostale Vijesti