Messi iznenadio odgovorom na pitanje koji je igrač na njemu najbolje igrao „flastera“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.01.20. | 14:01

Ne bismo to pogodili ni da smo imali 1000 pokušaja.

Budući da nema što ga predstavnici medija diljem svijeta nisu pitali, ono čega su se sjetili je tko je po njemu odigrao najboljeg „flastera“. Iako se očekivao odgovor kao što su Sergio Ramos, Casemiro, a čak je Zidane nedavno izjavio kako je svojevremeno to u Realu najbolje radio Mateo Kovačić, Messijev izbor bio je takav da su svi ostali u potpunom šoku:

„Iskreno, ne sjećam se. Možda onaj mali iz Girone (Maffeo, op.a.). Ono je bilo pretjerano kako je on igrao“, rekao je Messi.

Mnoge je iznenadio njegov izbor budući da je u njihova dva međusobna ogleda Barcelona glatko slavila (6:1 i 3:0), a Messi je u prvom susretu zabio dva pogotka svoje momčadi. Ipak, njegov fokus je bio stavljen na utakmicu u kojoj je njegova Barca slavila rezultatom 0:3 u sklopu šestog kola La Lige u sezoni 17./18., a iako se ta pobjeda čini kao rutinski odrađen posao ponajvećeg kluba na svijetu, valja podsjetiti da su igrači Girone u toj utakmici zabili dva nesretna autogola što samo po sebi sugerira koliko su (ne)sreće u toj utakmici imali.

Maffeo, koji je još uvijek u Gironi, je nominalno igrač Stuttgarta, a njemačkom velikanu koji se trenutno nalazi u drugoj Bundesligi pridružio se u ljeto 2018. za devet milijuna eura. Zanimljivo, iako je riječ o mladiću rođenom u malom gradiću neposredno pored Barcelone, on je svoj igrački put započeo u Espanyolu, da bi sa svega 16 godina u transferu vrijednom 100 tisuća eura preselio put Manchester Cityja.

Messi se osvrnuo i na činjenicu da je on jedan od igrača nad kojima je napravljeno najviše prekršaja u ligi petice u prošlom desetljeću:

„Ne žalim se na takve stvari, sve je to dio nogometa. Smeta me jedino kada netko ima loše namjere prilikom starta, ali ako to nije tako, onda sve prihvaćam. Sve je to nogomet“, zaključio je Argentinac.

(foto: Reuters)


Tagovi

mafLionel Messi

Ostale Vijesti