REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann

Messi ga ne želi: Napadač broji posljednje dane u PSG-u

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.10.21. | 09:50

Nije dugo trebalo da Leo krene slagati selekciju, a jedan igrač mu smeta u momčadi

Lionel Messi na ljeto je stigao u PSG iz Barcelone i odmah po dolasku postao je glavna zvijezda Parižana. Ponajbolji igrač svih vremena zaigrao je od ovog ljeta po prvi put za neki klub koji nije Barcelona u 34. godini života. Po dolasku u Pariz dočekao ga je na klupi sunarodnjak Mauricio Pochetino s kojim ima odličan odnos, a on ga i često traži savjet oko ekipe.

Argentincu nije bilo lako na početku jer je PSG prvi klub za koji igra u karijeri nakon Barcelone. Međutim, suigrači su ga odlično dočekali i jasno je da su mu prepustili mjesto prve zvijezde ekipe. Francuski mediji objavili su da je Messi sa većinom igrača u dobrom odnosu, ali da se jedan izdvaja s kojim nije baš blizak. L'Equipe piše da Messi nije baš u dobrim odnosima s Maurom Icardijem i da mu je zasmetao skandal kojeg je izazvao ovaj napadač prethodnih dana.

Ovaj dvojac nije se slagao ni u reprezentaciji Argentine zbog čega Icardi često puta nije bio pozivan u nacionalnu vrstu iako bi bio u vrhunskoj formi- Kako navodi L'Equipe, Messi i Icardi nisu ostvarili nikakav kontakt te da je taj odnos odavno narušen. S obzirom da Pochetino ne želi tenzije u svlačionici, Icardi će vjerojatno u siječnju biti na transfer listi. Olakotno mu nije, osim odnosa s Messijem, ni skandal oko prevare koji ga prati od prošlog tjedna.

Ipak, zainteresiranih za njegove usluge ne manjka, a od ranije najviše se spominjao njegov povratak u Italiju na zanimanje Juventusa.


Tagovi

Lionel MessiMauro Icardi

Ostale Vijesti