Action images
Action images

Messi ga je nazvao 'nasljednikom', ali on bi još dugo mogao izbivati iz Europe

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 18.11.20. | 13:13

Bivši klub Zlatana Ibrahimovića i Davida Beckhama za njega je spreman izdvojiti velik novac, a mnogi ga se sjećaju iz utakmice protiv Vatrenih.

Cristian Pavon jedna je od rijetkih svijetlih točki u razočaravajućoj sezoni LA Galaxyja.

Argentinski veznjak, koji je trenutno na posudbi iz Boce Juniors, uspio je upisati 10 pogodaka i tri asistencije prošle sezone zbog čega je njegova tržišna vrijednost porasla za nešto manje od 30%. Danas vrijedi 15 milijuna eura, a to mu je dovoljno da podijeli drugo mjesto s Carlosom Velom i Gonzalom Higuainom među najvrjednijim igračima lige.

Prije dolaska u LA, klub iz MLS-a dogovorio je s Bocom da se u ugovor ugradi mogućnost otkupa ugovora, a ukoliko ju Amerikanci žele aktivirati, na račun argentinskog velikana morat će uplatiti 20 milijuna dolara.

Prvu ponudu od osam milijuna dolara i 30% od sljedećeg transfera Boca je glatko odbila, a sve osim čistih 20 milijuna dolara Argentince uopće ne zanima.

Jasno, tko ih može krivit, sigurno postoji neki europski klub koji je spreman isti novac ponuditi za igrača za kojeg je Messi svojevremeno rekao kako je on njegov nasljednik u argentinskoj reprezentaciji.


Tagovi

Cristian PavontransferiMLSLA Galaxy

Ostale Vijesti