Mertens prekrasnim hat-trickom donio pobjedu Napoliju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.11.18. | 22:22

Napolitanci došli na tri boda zaostatka za Juventusom.

Izabranici Carla Ancelottija bez ikakvih su problema došli do nova tri boda u talijanskom prvenstvu.

Na svom San Paolu su u sklopu 11. kola Serie A ugostili Empoli i nakon 90 odigranih minuta poslali ih kući s tri pogotka u mreži. Konačni rezultat bio je 5-1, a istaknuo se Dries Mertens s dva lijepa pogotka.

Domaći su stigli u vodstvo već u 9. minuti kada je Lorenzo Insigne vrhom kopačke loptu neobranjivo poslao u suprotni kut gostujućev vratara Provedela. Do kraja poluvremena Napolitanci su povećali vodsstvo.

U 38. minuti domaći su oduzeli loptu gostima na centru, a strijelac prvog pogotka ostavio je loptu za belgijskog reprezentativca koji sa 20-ak metara prizemnim i vrlo preciznim udarcem gađa malu mrežu gostujućih vrata za 2-0.

Sredinom drugog dijela Francesco Caputo daje kakvu-takvu nadu Empoliju za eventualni bod u ovoj utakmici, ali Mertens svojim drugim zgoditkom, šest minuta kasnije, otklanja mogućnost iznenađenja.

Nije to bilo dovoljno Napolitancima, pa se tako i Arkadiusz Milik u 90. minuti upisao u listu strijelaca, da bi u trećoj, ujedno i posljednjoj, minuti sudačke nadoknade Mertens zabio svoj treći pogodak na utakmici.

Hrvatski reprezentativac Marko Rog počeo je utakmicu u udarnom sastavu, a izašao je u 63. minuti kada ga je zamijenio Allan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/2ger" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Lorenzo InsigneDries MertensArkadiusz MilikMarko Rog

Ostale Vijesti