Mercato na Otoku: Chelsea želi zvijezdu Bayerna, Herrera nezadovoljan, a nitko ne želi Falcaa

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.12.15. | 12:46

I danas su engleski mediji puni špekulacija oko mogućih transfera u zimskom prijelaznom roku.

Tko će predvoditi napad Chelseaja u proljetnom dijelu sezone? To je pitanje kojim se bave engleski mediji posljednjih dana nakon što je postalo jasno da Jose Mourinho nije zadovoljan svojim napadačima koji se i nisu proslavili u ovoj sezoni. Sve je kulminiralo sukobom Portugalca i Diega Coste na dvije posljednje utakmice, protiv Maccabija i Tottenhama.

Iako su na Stamford Bridgeu objavili da Costa neće biti kažnjen zbog toga što je gađao markerom Mourinha te da će biti u sastavu za utakmicu protiv Bournemoutha, danas je objavljeno nekoliko tekstova o mogućim zamjenama za njega.

Tako Mirror donosi kako će Chelsea pokušati na zimu dovesti Thomasa Müllera za kojeg je zainteresiran i Manchester United. U tekstu se ističe i kako bi se Müller ipak mogao odlučiti na ostanak u redovima bavarskog velikana, a pobrojani su i svi napadači koji se posljednjih dana spominju u kontekst dolaska u Chelsea – Jamie Vardy, Saido Berahino, Antoine Griezmann i Alex Teixeira.

Daily Mail se pak bavi Radamelom Falcaom. Njega bi Chelsea želio vratiti u Monaco nakon Nove godine, ali momčad iz Kneževine ga ne želi uzeti nazad. Razlog je jednostavan – Chelsea je ugovorom o posudbi preuzeo i obvezu plaćanja Falcaove plaće koja iznosi 135 tisuća funti tjedno.

Ander Herrera tema je Daily Stara koji pod agendom 'ekskluzivno' donosi tekst o nezadovoljstvu španjolskog veznjaka statusom u Manchester Unitedu. On je u dosadašnjem dijelu sezone u tek šest prvenstvenih utakmica počeo u prvoj postavi, a to očigledno nije ono zbog čega je on došao na Old Trafford. Daily Star tvrdi kako se Herrera brine zbog svojeg statusa u reprezentaciji pa je zatražio razgovor s Louisom van Gaalom na kojem bi minutaža trebala biti glavni predmet.

Dosta je priča oko Arsenalovih želja za transferima. Tako je Arsene Wenger dodao još jednog igrača na popis onih koje su 'Topnici' željeli kupiti, ali nisu uspjeli. Tako je Kingsley Coman 2014. navodno bio blizu prelaska na Emirates, ali je ostao u Juventusu. Sun tvrdi kako Arsenal ove zime želi dovesti 18-godišnjeg Rubena Nevesa iz Porta kao zamjenu da ozlijeđenog Francisa Coquelina, a spominje se i PSG-ov Adrien Rabiot za kojeg je, osim Arsenala, zainteresiran i Tottenham.

Svoje zimsko pojačanje lovi i Southampton, a njihova meta je Solomon March, U21 reprezentativac Engleske koji trenutno igra u drugoligašu Brightonu, a kojem bi cijena mogla biti oko 10 milijuna eura.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Solomon MarchKingsley ComanThomas MüllerRadamel FalcaoAnder Herrera

Ostale Vijesti