REUTERS/Sarah Meyssonnier
REUTERS/Sarah Meyssonnier

Mbappe: "Martinez? Proslave nisu moj problem, ne bavim se trivijalnostima"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.12.22. | 09:24

Francuski superstar komentirao je ponašanje argentinskog vratara prilikom proslave naslova

Aktualni prvak francuske PSG krenuo je kašljucajući u nastavak sezone. Parižani su s puno problema slavili protiv Strasbourga rezultatom 2:1 i to pogotkom Kyliana Mbappea u 96. minuti.

Utakmicu je, međutim, obilježio Neymar. Brazilski superstar nije, međutim, oduševio nekim briljantnim potezom kojeg je izvukao iz šešira nego – simuliranjem i crvenim kartonom.

Prvo je u 61. minuti zaradio žuti karton zbog udaranja protivnika u lice, a minutu kasnije je imao namjeru iznuditi jedanaesterac očitim simuliranjem. Sudac Turpin je prozreo taj pokušaj i drugim žutim kartonom poslao Nemara na ranije tuširanje. O kakvom je perfidnom potezu bila riječ dovoljno govori Neymarova reakcija odnosno izostanak reakcije prilikom odluke glavnog arbitra…

Nakon utakmice je pred kamere i mikrofone stao junak susreta Mbappe kojeg su dočekala brojna pitanja. Tako su ga novinari pitali kako je doživio ponašanje vratara Argentine Martineza koji se u nekoliko navrata prilikom slavlja narugao francuskom ofenzivcu ali i zgrozio sramotnim ponašanjem.

„Proslave nisu moj problem. Ne trošim svoju energiju na trivijalne stvari. Najvažnije mi je da dajem najbolje od sebe za svoj klub“, elegantno je odgovorio 24-godišnjak.

Dočekalo ga je i pitanje o Leu Messiju i njihovom odnosu.

„Pričekat ću ga da se vrati pa da nastavimo zajedno zabijati golove i pobjeđivati. Pričao sam s njim i čestitao mu. To je za njega bio životni cilj, za mene također, ali ja nisam uspio u Kataru. Nikada neću zaboraviti taj poraz, ali nije klub kriv za moj neuspjeh. Pokušao sam se vratiti sa što više energije“, podvukao je Mbappe. (pz)



Tagovi

PSGKylian MbappéLionel MessiEmiliano Martinez

Ostale Vijesti