REUTERS/Daniele
REUTERS/Daniele

Mauro Icardi na pragu povratka u Italiju

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 12.12.21. | 09:28

Njegova menadžerica i supruga sastala se s upravom trofejnog talijanskog kluba.

Prema pisanju talijanskih medija, napadač PSG-a Mauro Icardi na pragu je povratka u Italiju. Njegova supruga i menadžerica Wanda Icardi sastala se s predstavnicima Juventusa u Torincu i čini se da je sve spremno za prelazak 28-godišnjeg argentinskog napadača u Juventus, tvrde Talijani.

Icardi je u Italiju stigao sa 18 godina iz Barcelone. Sampdoria ga je platila svega 300 tisuća eura, da bi ga dvije godine kasnije Inter doveo za 13 - milijuna. U Interu je proveo šest godina, u 219 utakmica zabio je 124 golova (od čega pet Juventusu), da bi na ljeto 2019. prešao u PSG, prvo na posudbu, a onda i za odštetu od 50 milijuna eura.

Icardi je u Parizu igrao standardno sve do ove sezone. Kraj sjajnog napadačkog trojica Messi-Mbappe-Neymar, a tu je još i Di Marija, nije se nadigrao. Iako je krenuo kao standardni prvotimac, i u prva tri kola zabio dva gola, od rujna do danas odigrao je svega dvije pune utakmice i zabio jedan pogodak.

Za Icardija više nema mjesta u Torinu, a ako je suditi po reakcijama njegove supruge, koja mu je ujedno i menadžerica, Icardi se vraća na Apenine.

Argentinac se nije rastao u najboljim odnosima s tifosima Intera, stoga se mogu očekivati salve zvižduka kada će s u dresu omraženog Juventusa gostovati na San Siru...




Tagovi

Mauro IcardiJuventusInterParis Saint-Germain

Ostale Vijesti