Marca: Rakitić i još dva prvotimca propustili trening, upitni su za Dinamo

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.02.22. | 22:24

Sevilla će izgleda u sraz s Modrima ući s nekoliko ozbiljnih upitnika u kadrovskoj križaljci.

Sevilla je u prošlom kolu Primere s 2:0 nadjačala Elche i tako prekinula dug niz od četiri utakmice bez pobjede uoči sraza s Dinamom u Europskoj ligi, ali Julen Lopetegui ipak nije bezbrižan.

Kako javlja Marca, bivši španjolski izbornik ima tri nova problema, Anthony Martial, Tecatito Corona i Ivan Rakitić nisu trenirali i upitni su za susret s Dinamom. Još nije poznato imaju li spomenuti igrači koronavirus ili je riječ o nekim drugim ozljedama, a to će se znati u idućim satima i danima nakon čega će Lopetegui morati povući nove poteze.

Andalužani Dinamo dočekuju u četvrtak u 21, a pored spomenutih problema Julen Lopetegui može biti zadovoljan povratkom Lucasa Ocamposa koji se vratio nakon ozljede i odradio normalni trening. Podsjetimo, Argentinac je ove sezone najbolji igrač Seville, ali u susretu protiv Elchea sjajan je bio i Martial koji je sada upitan, a o važnosti Rakete za sastav čiji je kapetan ne treba trošiti riječi.

Pored Ocamposa vratio se i Jesus Navas, ali on je dugo izbivao i sigurno nije uigran kao Corona koji je također desni bočni. Nakon Dinama, Sevilli slijedi dvoboj sa Espanyolom u La Ligi idućeg vikenda, kojeg moraju pobijediti da ostanu u borbi za vrh tablice s Realom.



Tagovi

Ivan RakitićSevillaDinamo Zagreb

Ostale Vijesti