Marca: Barcelona plaća 15 milijuna eura za vraćanje svog igrača s posudbe

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.05.20. | 11:25

Mladić je na meti raznih klubova, ali mogućnost igranja s Messijem se ne propušta...

Marc Cucurella bi se do kraja ovog mjeseca trebao vratiti u redove Barcelone, javlja Marca.

Mladi reprezentativac Španjolske ovu je sezonu proveo u redovima Getafea kojem se priključio u ljeto 2019. godine, a iako je inicijalno dogovorena dvogodišnja posudba, čelnici španjolskog velikana odlučili su ga ranije od dogovorenog vratiti na Nou Camp.

Zanimljivo, iako je Cucurella njihov igrač, ta odluka poprilično će koštati Barcelonu. Naime, ukoliko se posudba raskine ranije od dogovorenog, bankovni račun Getafea biti će uvećan za 15 milijuna eura, što je izvrsna stvar za klub iz madridskog predgrađa. Oni će tako zaraditi na igraču koji uopće nije njihov, ali jednako tako valja istaknuti kako su upravo oni, baš kao i trener Getafea Erick Cabaco, najzaslužniji zašto je ovaj mladić u manje od godinu dana prošao put od anonimca do nekoga tko je na meti raznih europskih klubova.

Iako se jedno vrijeme pisalo kako je samo pitanje vremena kada će Napoli poslati službenu ponudu za ovog 21-godišnjeg veznjaka, čelnici talijanskog kluba na jako su čudan način odlučili demantirati te tvrdnje.

Iz Napolija su, putem društvenih mreža (točnije, riječ je o Twitteru), odlučili izaći u javnost s tvrdnjom kako je prelazak Cucurelle u redove njihovog kluba “fake news“, a usput su nadodali kako predsjednik Napolija uopće ne zna tko je predsjednik Getafea s kojim je on navodno dogovarao ovaj transfer.

Bilo kako bilo, eminentna Marca javlja kako bi ga Setien rado vidio u svojim redovima za sljedeću sezonu, a kako će se cijela priča rasplesti saznat ćemo u narednih nekoliko tjedana.

 

 

(foto: Reuters)


Tagovi

NapoliBarcelonaGetafeLjetni prijelazni roktransferiMarc Cucurella

Ostale Vijesti