Marca: Barcelona dogovorila prodaju mlade zvijezde za 40 milijuna

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.07.19. | 18:15

Skuplja se novac za Neymara.

Operacija Exit kodni je naziv za prodaju određenog broja igrača, čime Barcelona želi skupiti dovoljno novaca za vraćanje Neymara u svoje redove. Jedan od igrača koji su dostupni za prodaju navodno je i Ivan Rakitić, a sigurno se na toj listi nalazi Malcom. 

Ovaj 22-godišnji Brazilac za 41 milijuna eura je prošlog ljeta stigao iz Bordeauxa, nakon što ga je Blaugrana doslovce u zadnji čas preotela Romi, čiji su navijači već pripremili doček mlade zvijezde. No, Malcom se nije snašao na Nou Campu te je skupio svega 24 nastupa uz četiri zabijena gola. 

Dolaskom Griezmanna i željom za vraćanjem Neymara, jasno je da za Malcom nema mjesta u užim planovima Ernestea Valverdea, a to je prepoznao Zenit. Kako prenosi Marca, Katalonci su dogovorili prodaju Malcoma u ruskog giganta, a za to će im pripasti 40 milijuna eura. 

S obzirom na to da je Zenit zasad jedina momčad koja je poslala službenu ponudu, igrač će gotovo sigurno prihvatiti odlazak u Rusiju gdje bi bio glavni igrač momčadi, dok mu u Barceloni situacija nalaže još jednu sezonu na klupi. 

 

(foto: Reuters)


Tagovi

Malcom

Ostale Vijesti