Mandžukića čeka provjera prije Almerije

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.09.14. | 19:06

Trener madridskog Atletico, Diego Simeone, održao je konferenciju za novinare pred sutrašnji ligaški susret protiv Almerije.

Atletico je trenutno u seriji od dvije utakmice bez pobjede, a strateg kluba s Vicente Calderona, Diego Simeone, učinit će sve ne bi li se taj niz sutra prekinuo.

Almerija je slavila u svom posljednjem susretu protiv Real Sociedada, a u dosadašnjem dijelu sezone su izgubili samo jedan susret u Primeri. Protivnik koji se ne smije podcijeniti, a to je potvrdio glavni čovjek Atletica: „Igrat ćemo protiv ekipe koja je u fantastičnoj formi i koja je napunjena samopouzdanjem. Almerija ima vrlo brze igrače, zastrašujuće napadače poput Fernanda Soriana koji iziskuju neprestanu pažnju obrambene linije“, rekao je Simeone.

Veliki bi hendikep za 'bijelo-crvene' bio ako im ne bi nastupio njihov glavni napadač Mario Mandžukić, koji je podvrgnut operaciji nakon loma nosa u susretu Lige Prvaka protiv Olympiacosa. Podsjetimo, Mandžo se jučer vratio treninzima, ali je njegov sutrašnji nastup još uvijek nepoznanica. To je potvrdio i Simeone kazavši kako hrvatskog reprezentativca čega tjelesna provjera pred sam susret protiv Almerije, nakon čega će se odlučiti o njegovom nastupu.

(Foto: Screenshot)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

PrimeraAlmeriaMario MandžukićDiego SimeoneAtletico Madrid

Ostale Vijesti