Action images
Action images

Mandžukić izazvao interes srpskih novinara, ali i ignorirao njihovo pitanje

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.02.21. | 10:36

Po izlasku iz klupskog autobusa nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca dočekalo je pitanje hoće li ponovno zabiti na najvećem srpskom stadionu.

Veliko zanimanje srpskih novinara izazvao je dolazak Milana u Beograd. Talijanski velikan u srijedu je doputovao u srpsku metropolu, a u četvrtak u 18:55 čeka ga sudar s Crvenom Zvezdom na Marakani.

Logično, najveći interes mediji su iskazali prema trojcu Mandžukić - Rebić - Ibrahimović, a po izlasku iz klupskog autobusa nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca dočekalo je i pitanje hoće li ponovno zabiti na najvećem srpskom stadionu.

Mandžukić je, naravno, ostao nijem i samo je prošao pored novinara, koji očito nisu zaboravili njegov pogodak srpskoj reprezentaciji sada već davne 2013. godine. Podsjetimo, utakmica se igrala u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a završila je 1:1 Mandžukić je doveo Vatrene u vodstvo u 53. minuti, a izjednačio je Mitrović 15 minuta kasnije.

Mandžukić bi se i večeras trebao naći u udarnoj postavi Milana, koji bi mogao istrčati u šarenom sastavu. Naime, crveno-crne u nedjelju čeka veliki gradski derbi protiv Intera, a s obzirom na to da su i jedni i drugi u borbi za naslov prvaka, Pioli sigurno neće u Beogradu istrčati s udarnih 11. Bit će to prilika Mandži da ponovno trese mrežu Marakane.



Tagovi

Mario MandžukićMilanCrvena zvezda

Ostale Vijesti