Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Mamić u Krasnodaru: Respektiramo protivnika, ali vjerujemo u snagu naše momčadi i prolaz (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.02.21. | 17:06

Dinamo će sutra igrati u Rusiji na minus 13 stupnjeva

Dinamo je otputovao u Krasnodar gdje će sutra u 18.55 odigrati prvi susret 1/16 finala s Krasnodarom. Modri su u Rusiju otputovali još u srijedu ujutro, a prvi trening u Rusiji odradit će danas. Utakmicu su najavili trener Zoran Mamić i Mislav Oršić.

'Očekuje nas teška utakmica. Protivnik je igrao u Ligi prvaka i morat ćemo biti na sto posto da doći do dobrog rezultata. Sigurno će biti teško igrati po hladnoći na minus 13, ali momčad koja bude više željela pobjedu doći će do pozitivnog rezultata. Krasnodar je jedna od najboljih momčadi u Rusiji i trenutno stanje na tablici nije realno', rekao je Oršić.

Zoran Mamić je priželjkivao u ždrijebu susret s ruskim klubom. Podsjetimo u grupnoj fazi igrali su s moskovskim CSKA, našeg reprezentativca Nikole Vlašića.

'Dočekali smo i taj trenutak da krene europska sezona. Respektiramo protivnika i svjesni smo njihovih kvaliteta. Očekujemo tešku utakmicu. Isto tako vjerujemo u snagu naše momčadi i da možemo postići dobar rezultat i proći kvalitetnog protivnika. Takav sam osjećaj imao da će nas put ponovo odvesti u Rusiji i nadam se da će se uslišiti želja da prođemo Krasnodar. Ne smijemo razmišljati o vremenskim uvjetima jer na njih ne možemo utjecati. Kako bude nama bit će i njima', rekao je Mamić u uvodu, a na pitanje bi li mijenjao najveću pobjedu u karijeri, onu protiv londonskog Arsenala u Ligi prvaka, za pobjedu protiv Krasnodara odgovorio je:

'To je bilo drugo natjecanje. Svaki sportaš želi pobijediti u svakoj utakmici, a mi gledamo na ono što je ispred nas i to je utakmica s Krasnodarom', zaključio je strateg Dinama.



Tagovi

Dinamo ZagrebKrasnodarZoran MamićMislav Oršić

Ostale Vijesti