Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Mamić: Nakon poraza od Šibenika trebala nam je pobjeda bez stresa

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.02.21. | 23:17

Dinamo će put Istre krenuti bez kartoniranog Theophila-Catherine i ozlijeđenog Moharramija

Pogotcima Gavranovića i Atiemwena Dinamo se večeras u zagrebačkom okršaju protiv Lokomotive vratio na pobjedničke staze i tako isprao gorak okus nakon neočekivanog poraza od Šibenika.

S tri boda Modri su ujedno ostali na prvoj poziciji, unatoč bodovnoj izjednačenosti s Osječanima, a nakon susreta zadovoljan je bio trener Zoran Mamić.

“ Zasluženo smo pobijedili, čestitke mojoj momčadi. Nakon neočekivanog poraza od Šibenika i svega što se sruči na glavu igračima, meni, stručnom stožeru i klubu naravno da je potrebna jedna sigurna i uvjerljiva pobjeda bez stresa. Protivnik nam nije napravio niti jednu šansu i to je ono što veseli, da je i onaj dio momčadi koji je u posljednje vrijeme bio kritiziran pokazao da može igrati koncentrirano i dobro. Naravno da to može biti još bolje u svim segmentima igre, ali ne treba pobjedi gledati u zube. Ovo je apsolutno zasluženo i čestitke još jednom”, prokomentirao je strateg Dinama i dodao kako ga silno veseli pauza od pet dana, koliko im je ostalo do gostovanja u Puli.

Dinamo će put Istre krenuti bez kartoniranog Theophila-Catherine i ozlijeđenog Moharramija, no i bez njih će loviti imperativna tri boda protiv posljednje ekipe prvenstva, kako bi u što boljem ozračju dočekao derbi protiv Osijeka, koji Modrima slijedi samo šest dana kasnije.


Tagovi

Dinamo ZagrebZoran Mamić

Ostale Vijesti