Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Mamić: Krasnodar je jači od CSKA Moskve, ali trenutno ni sami ne znaju kako izgledaju

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.02.21. | 17:01

Iako mu je Krasnodar u prvome planu, Mamić mlađi osvrnuo se i na Osijek, točnije trenera Bjelicu koji je izjavio kako „Osijekovo srce može pobijediti Dinamov novac“.

Nakon pobjede nad Osijekom i tri dana uoči europskog ogleda protiv ruskog Krasnodara, Zoran Mamić i nekolicina igrača izašli su pred novinare kako bi iznijeli svoje dojmove.

Naravno, u prvome planu je dvoboj u Rusiji, u koji Modri ulaze puni samopouzdanja nakon slavlja u hrvatskom derbiju. Mamić je naglasio kako mu momčad raste te da prema Rusiji putuju spremni fizički i psihički.

Također, dobra vijest je da ozbiljnih povreda u klubu nema, izuzmemo li Moharramija i Livakovića, koji bi, ipak, trebao biti spreman. Govoreći o protivniku, Mamić je usporedio snagu CSKA Moskve i Krasnodara.

„Protivnik je dobar, čini mi se da je bolji nego CSKA. Igraju raznovrsniji nogomet, moćni su i opasni. Mi smo sve bolji i bolji, treću utakmicu zaredom nismo primili pogodak, a napad bi mogao biti još malo bolji s obzirom na prilike“, rekao je trener Dinama na početku.

Ono što valja naglasiti je činjenica da rusko prvenstvo još uvijek nije startalo, no Mamić je naglasio kako to ne mora značiti da je Dinamo automatski u prednosti.

"To može, ali i ne mora biti prednost. Mislim da ni oni sami ne znaju u kakvom su stanju. Sigurno jako treniraju da to nadoknade, ali utakmica je nešto drugačije. Ni sam trener te ekipe ne zna što očekivati“, mišljenja je strateg Dinama.

Iako mu je Krasnodar u prvome planu, Mamić mlađi osvrnuo se i na Osijek, točnije trenera Bjelicu koji je izjavio kako „Osijekovo srce može pobijediti Dinamov novac“.

„Mogu samo reći da je moja ekipa igrala s jako velikim srcem. I mislim da treba demistificirati, ne igraju Nenad i Zoran, nego Osijek i Dinamo. Pobjeda nam je dala puno u ozračju unutar ekipe i s tim trebamo biti zadovoljni“, zaključio je Mamić.

Mišljenje o ruskom protivniku iznio je i ponajbolji igrač Dinama, Arijan Ademi, ustvrdivši kako Dinamo trenutno izgleda sjajno.

"Očekuje nas teška utakmica, Krasnodar je odličan, ali mi smo spremni. Kad je ekipa na ovakvoj razini, onda nema straha. Nadamo se da ćemo takvi biti i u četvrtak. Slažem se da nam jaki HNL pomaže. To je prava liga, utakmica protiv Osijeka nam je omogućila da se pripremimo za Europu", kazao je Ademi.

Podsjetimo, utakmica Krasnodara i Dinama igra se u četvrtak u 18:55 sati.


Tagovi

Zoran MamićDinamo ZagrebArijan Ademi

Ostale Vijesti