REUTERS/Maja Hitij
REUTERS/Maja Hitij

Mallorca na vrhu ljestvice, Emery upisao prvi poraz (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 21.08.21. | 21:23

Granada i Valencia podijelili su bodove

Danas su na rasporedu četiri utakmice 2. kola španjolske La Lige. Tri su upravo došle svom kraju, a četvrta – između Athletic Bilbaa i Barcelone – igra se u 22 sata.

Alaves je na domaćem terenu izgubio od Mallorce, povratnika u najviši rang španjolskog nogometa. Možda i presudan trenutak u susretu bio je drugi žuti karton Alavesova stopera Rubena Duartea, koji je iz igre morao izaći u 66. minuti, pri rezultatu 0:0.

Isključenje Duartea pogledajte OVDJE.

Gosti su to iskoristili, Salva Sevilla asistirao je, a Fer Nino u 80. minuti pogodio za vodstvo i u konačnici minimalnu pobjedu Mallorce, s kojom su privremeno preuzeli vrh ligaške ljestvice, istovremeno poslavši Alaves na samo dno.

Pogodak Nina pogledajte OVDJE.

Espanyol i Villarreal igrali su u Cornelli i u susretu bez pogodaka podijelili bodove. Nijedna ekipa još ne zna za pobjedu, s današnjim su dvobojem upisali dva remija.

Nogometaši Granade kod kuće su remizirali protiv Valencije rezultatom 1:1. Strijelac je u 16. bio ni manje ni više no Luis Suarez, no onaj kolumbijski, a pogodak nakon hitre kontre namjestio mu je sunarodnjak Carlos Bacca.

Gol Suareza pogledajte OVDJE.

Konačnih 1:1 i bod Šimišima donio je Carlos Soler s 11 metara u 88. minuti.

Pogodak Solera pogledajte OVDJE.

La Liga, 2. kolo:

Alaves - Mallorca 0:1

Espanyol - Villarreal 0:0

Granada - Valencia 1:1



Tagovi

La LigaVillarrealMallorcaGranadaValenciaAlavesEspanyol

Ostale Vijesti