Maldini: Modrić je savršen za Milan, ali…

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.07.19. | 11:15

Deseci milijuna navijača diljem svijeta slavni povratak velikana iščekuje.

Paolo Maldini je na predstavljanju Thea Hernandeza i Radeta Krunića odgovarao i na neka druga aktualna pitanja. Između ostalog i na ono o Luki Modriću.

O hrvatskom kapetanu se dosta pisalo kao mogućoj akviziciji velikana sa San Sira, no čini se da je tehnički direktor Milana jednim diplomatskim odgovorom otklonio sve nedoumice:

„Nikad nismo zapravo ušli s Realom u pregovore oko Modrića. Tražimo ipak mlađa rješenja na toj poziciji. Neko poput Modrića je savršen, ali po pitanju njega nije bilo konkretnih akcija.“

Theo Hernandez je igrač koji jest pristigao iz Reala, a tim povodom mladi lijevi bek je rekao:

„Velika mi je čast sjediti kraj Paola Maldinija, kojeg ću uvijek smatrati najboljim lijevim bekom u povijesti. Sreli smo se na Ibizi, tada smo imali vrlo važan i iskren razgovor. Od tog trenutka mi je dolazak u Milan postala želja, a ostvarenje toga samo je nagrada za naporan rad.“

Rade Krunić stigao je iz Empolija, a ovo mu je druga suradnja sa trenerom Marcom Giampaolom:

„On mi je bi prvi trener u Italiji. Nije se puno promijenio, ima viziju naše igre. On je pobornik igre s posjedom lopte, a mi uživamo na terenu. Pod njim će mladi svakako dobiti priliku razvijati se. Ovu priliku je svakako zaslužio, ne sumnjam da će imati rezultat s Milanom. Imao ga je u Empoliju i Sampdoriji.“, zaključio je Fočak.

(foto: Reuters)


Tagovi

Paolo MaldiniLuka ModrićMilanReal MadridtransferiTheo HernandezRade Krunić

Ostale Vijesti