REUTERS/Ognen Teofilovski
REUTERS/Ognen Teofilovski

Makedonski reprezentativac novi je igrač Gorice, idućeg tjedna stiže još jedan igrač

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 09.08.21. | 20:56

Krunoslav Rendulić popunjava roster..

Kako je upravo javio klub na svojim mrežnim stranicama i društvenim mrežama, Vlatko Stojanovski je novi igrač Gorice. 24-godišnjak, koji je dio karijere proveo u Splitu i Dugopolju, u Goricu stiže kao slobodan agent.

Igra na poziciji napadača, a posljednje igračke episode je odradio u Francuskoj. Nimes ga je slao na posudbu u Chambly gdje je u drugoj ligi upisao 11 nastupa. I Nimes mu je dao šansu u Ligue 1, no nije se uspio upisati u listu strijelaca. Igra i za reprezentaciju. Dobio je priliku na netom završenom Europskom prvenstvu, no nije to bila premijera. Stojanovski iza sebe već ima 9 nastupa.

“Osjećam se odlično, drago mi je da sam došao u jedan dobro organizirani klub, koji iz godine u godinu sve više napreduje i ima velike ambicije... Motiviran sam, spreman i očekujem samo dobre rezultate” rekao je Stojanovski pri predstavljanju u službenim klupskim prostorijama.

Zanimljivo, Sportske Novosti dodaju kako uzbuđenjima u svlačionici Krunoslava Rendulića tu nije kraj. Kijevski Dynamo bi trebao idućeg tjedna ustupiti Nigerijca Olabirana Blessinga Muyiwu kojeg od milja zovu Benito.

Rođen je u Obali Bjelokosti, a prve europske minute je dobio u Moldaviji. Od tamo je okolnim putem, preko Uzbekistana, Bjelorusije i Rusije, stigao do Ukrajine gdje je godinu dana član Dynama. Radi se o dešnjaku koji voli igrati na poziciji lijevog krilnog napadača. Do sad se u karijeri nije pretjerano istaknuo statistikom, no možda proigra upravo u HNL.


Tagovi

Vlatko StojanovskiHNK GoricaDinamo Kijev

Ostale Vijesti