Majka poludjela na Salaha: Da je meni ovo tvoj otac napravio… (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.03.19. | 19:26

Egipćanin je naljutio svoju majku.

Netom završenu reprezentativnu stanku, nogometaš Liverpoola iskoristio je kako bi se odmorio u Dubaiju. Međutim, kako je 26-godišnji napadač i tamo vrlo popularan, nije uspio pobjeći od silnih obožavatelja i obožavateljica.

Tako je jedna simpatizerka lika i djela egipatskog igrača dobila priliku fotografirati se s njim, a igrač je, između ostaloga, i to stavio na društvene mreže. Inozemni mediji su brzo prenijeli ovu 'vijest', a ona je na kraju došla i do očiju nogometaševe majke koja nije bila nimalo zadovoljna viđenim.

Kako je Salah prenio u sljedećoj objavi, majka mu se javila na Whatsapp i pokudila ga zbog fotografije s nepoznatom obožavateljicom.

„Da sam vidjela tvog oca kako ovo radi, odmah bih zatražila razvod“, napisala je ljutita majka na Mohameda koji je u poprilično šaljivom tonu podijelio i screenshot dopisivanja s roditeljem.

Reprezentativac Egipta je u braku sa suprugom Magi od 2013. godine. Za razliku od svog bračnog druga, ona nema previše veze sa sportom te radi u biotehnološkom sektoru.

(Foto: Instagram/MoSalah)


Tagovi

Mohamed Salah

Ostale Vijesti