Soeren Stache/DPA
Soeren Stache/DPA

Majer uoči okršaja s Bjelicom: "Uvijek je lijepo igrati protiv bivšeg trenera, a Wolfsburg može puno bolje"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 10.02.24. | 10:18

Wolfsburg želi što prije poboljšati poziciju na tablici i to možda već protiv Union Berlina

Lovro Majer oduševio je svojim posljednjim nastupima u Wolfsburgu. Niko Kovač mu može biti zahvalan za nekoliko odličnih rezultata u moru slabih koje je njegova momčad nanizala ove sezone. Sada hrvatski dvojac iz Wolfsburga čeka susret s dvojcem u Union Berlinu - Bjelicom i Juranovićem (doduše, ozlijeđenim).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Uvijek je lijepo i posebno igrati protiv bivšeg trenera. I on je iz Hrvatske, što ga čini još posebnijim. Uvijek je briljantno suočiti se s hrvatskim igračima i trenerima na najvišoj nogometnoj razini, tako da se tome jako veselim", rekao je Vatreni za klupsku stranicu.

Niste izgubili niti jednu od svoje četiri utakmice do sada u 2024., ali još niste ni pobijedili. Kako ocjenjujete trenutno stanje na terenu?

"Situacija očito nije onakva kakvu smo zamišljali što se tiče rezultata, bodova i pozicije na tablici. Znamo da možemo puno, puno bolje kao tim, ali s druge strane svaki dan vidim koliko se trudimo i da činimo sve što možemo da preokrenemo stvari i stavimo se u bolju poziciju u poredak. Uvjeren sam da ćemo uskoro opet početi pobjeđivati.”

O protivnicima je Majer dodao:

"Očito trenutno nisu u najboljoj formi i moraju se boriti za svoje bodove kako bi se popeli daleko od dna lige. Unatoč tome, vidjeli smo zadnjih sezona koliko su kvalitetni. Prošlu su sezonu završili na četvrtom mjestu i na kraju igrali u Ligi prvaka, tako da su stvarno dobra momčad – ali nogomet ponekad piše svoje priče. Definitivno možemo očekivati ​​jako tešku utakmicu, ali dat ćemo sve od sebe i uvjeren sam da ćemo biti bolji nego prošli put protiv Hoffenheima – i da ćemo imati tri boda za pokazati." (eg)



Tagovi

Lovro MajerBundesligaWolfsburg

Ostale Vijesti