Pixsell
Pixsell

Lukanić i Senzen složni: "Očekivali smo tešku utakmicu, sada se okrećemo prvenstvu i borbi s Hajdukom"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.05.23. | 19:36

Dinamovi juniori nakon poraza u finalu Kupa od Lokomotive okreću se završnici prvenstva u kojom se s Hajdukom bore za naslov.

Nakon poraza u finalu juniorskog Kupa prošle sezone, momčad Ivana Senzena niti ove nije uspjela stići do titule. Bolja je u finalu na Krimeji bila zagrebačka Lokomotiva.

"Očekivali smo jako tešku utakmicu. U finalu možeš željeti, ali ne i očekivati pobjedu. Imali smo više prilika, u prvom dijelu propustili smo dvije čiste prilike, u drugom jednu. Prvih 20-ak minuta nastavka bio je naš najbolji period utakmice. Što je utakmica više odmicala to se razvodnila. Primili smo gol iz kontranapada i izgubili. Momentum utakmice krenuo je u drugom smjeru. Očekujem vrlo turbulentnu završnicu prvenstva. Ovaj poraz mogao bi ostaviti traga na ekipi jer smo silno željeli osvojiti Kup. Nadam se da ćemo u prvenstvu podići titulu", rekao je nakon dvoboja Dinamov trener.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamo se sada okreće nastavku prvenstva u kojem ima pet bodova, ali i dvije utakmice više od Hajduka. Derbi na Poljudu igra se 13. svibnja, a komentar nakon poraza u finalu dao je i kapetan Dinama Luka Lukanić koji je tekućeg proljeća česti gost zapisnika Dinamovih seniorskih utakmica.

"Bila je jako teška utakmica. Htjeli smo osvojiti Kup. Kada ne iskoristiš 100-postotne šanse, kao u prvom dijelu, a i u nastavku smo bili bolji, stigne kazna. Na ovakvim utakmicama moraš iskoristiti sve šanse, jer nema popravnog ispita. Morali smo biti mirniji u završnici. Sada se okrećemo prvenstvu, nakon Slaven Belupa doma idemo u Split. Znamo da nas očekuje teške utakmice, spremamo se za te dvije utakmice, kao i za iduće tri nakon Poljuda". (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Dinamo ZagrebGNK Dinamojuniori dinamaLokomotiva juniori

Ostale Vijesti