Pixsell
Pixsell

Luka Ivanušec: "Ne razmišljamo o AEK-u, moramo biti maksimalno ozbiljni. Opreza nikad dosta"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 31.07.23. | 12:04

Najbolji Dinamov igrač prošlog proljeća, ali i u posljednje dvije utakmice najavio je uzvrtani susret drugog pretkola Lige prvaka u Astani (srijeda, 2. kolovoza, 16.00)

Hrvatski prvak danas će otputovati i sletjeti u kazahstansku prijestolnicu Astanu u kojoj će u srijedu, 2. kolovoza s početkom u 16 sati po hrvatskom vremenu odigrati uzvratnu utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka. Dinamo je u Maksimiru svladao kazahstanskog prvaka s 4-0, briljirao je Luka Ivanušec koji je zabio hattrick, a onda je poentirao i asistirao u 3-0 pobjedi Dinama na Aldro Drosini.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Unatoč velikoj prednosti iz prve utakmice, Dinamov reprezentativac poziva na oprez...

"Moramo biti ozbiljni. Možemo igrati malo opuštenije, ali trebamo biti ozbiljni. Jer, svašta se događalo u nogometu. Opreza nikad dosta. Sada smo u regeneracijskoj fazi, budući da smo u subotu igrali utakmicu u Puli. Nakon poraza u prvom kolu bilo je jako bitno da protiv Istre upišemo tri boda. Pokazali smo da smo ozbiljna ekipa, a isprobali smo i nove igrače koji su se jako dobro uklopili".

Ako Dinamo prođe Astanu, u trećem pretkolu Lige prvaka igrat će protiv prvaka Grčke AEK-a koji je slobodan u ovom pretkolu.

"Ne razmišljamo o AEK-u. Maksimalno smo fokusirani na ovu utakmicu. Rekao sam već, opreza nikad dosta. Ali, ako ćemo biti ozbiljni, a bit ćemo, mislim da neće biti iznenađenja".

Plavi su novu sezonu otvorili osvojenim Superkupom, uvjerljivom pobjedom u Ligi prvaka i polovičnim učinkom u prvenstvu. U tri od četiri utakmice Dinamo nije primio pogodak.

"Mislim da izgledamo jako dobro, igramo kombinatorno, djelujemo fizički dosta dobro, unatoč velikoj potrošnji. Širok je roster, imamo dosta rotacija. Zadovoljan sam sa svojom formom na početku sezonu, da pridonosim ekipi i imamo dobre rezultate. Od Dinama se traži da se pobjeđuje na svim frontovima. Motivirani smo maksimalno za svaku utakmicu", rekao je za kraj Luka Ivanušec za kojeg se špekulira da bi ovog ljeta mogao napustiti Maksimir u višemilijunskom transferu (nr)



Tagovi

AstanaDinamo ZagrebGNK DinamoLiga prvakaLuka Ivanušec

Ostale Vijesti