Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Luka: "Donio sam odluku"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 19.06.23. | 08:05

Kapetan reprezentacije uzeo je još malo vremena do objave konačne odluke hoće li nastaviti u najdražem dresu do Njemačke sljedeće ljeto

Upravo na onaj način na koji izbjegava krampone svojih čuvara na travnjaku, tako je Luka Modrić izbjegao isukane novinarske mikrofone u mix zoni nakon utakmice. Zadovoljio je formu pa kolegama s NOVA TV dao izjavu, ali ostale je izbjegao. A nije da ga nismo čekali. I mi i Španjolci. Oni sa svojom agendom o Real Madridu, mi s krucijalnim pitanjem ostaje li kapetan Vatrenih barem do sljedećeg ljeta i EURA u Njemačkoj.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Doći će pred vas", uvjeravali su nas iz redova reprezentacije. Pronio se glas kako je sam Luka navodno je sam htio pred novinare da otkloni sve upitnike oko nastavka. No, nismo ga dočekali.

''Rekao sam da imam odluku, ali ne mislim sada o tome pričati'', rekao je u kamere NOVA TV pa se brže bolje otišao put autobusa u kojem su ga čekali suigrači.

I tako je javnost još uvijek na laganoj vatri. Iako se čini da su gotovo svi uvjereni kako će Luka Modrić nastaviti plesati barem još jedno ljeto, dok nema potvrde - nervoza je svakim trenom sve jača. A stav te iste javnosti je unison. Čuli smo ga jučer u desetoj minuti finala kada je više od trideset tisuća navijača zapjevalo u isti glas:

"Ostani tu..".

Modrić ima svoje razloge zašto prolongira objavu, no objava njegova ostanka svakako bi u ovom trenutku bila melem na ranu. I igračima, izborniku, navijačima... Svima. Jer on je više od kapetana. On je simbol. I ako ima pravde - jedna velika generacija imat će svoj posljednji ples u Njemačkoj - s Lukom, kapetanom! Najvećim u povijesti!



Tagovi

Luka ModrićVatreniHrvatska nogometna reprezentacijaFinal Four Lige nacija 2023Liga nacija

Ostale Vijesti