Ludo brazilsko slavlje: Neymar teatralno ridao na centru, izbornik pao u teren (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.06.18. | 16:48

Srušili su žilavu Kostariku tek u sudačkoj nadoknadi.

>Brazil teškom mukom slomio Navasa (VIDEO)

Nakon toga u posljednjoj minuti nadoknade Neymar je zabio drugi pogodak za Brazil i tako potvrdio tešku pobjedu. Ipak, Brazil je apsolutno zaslužio slaviti jer je imao čak 69 posto posjeda lopte, 23 udarca od čega devet u okvir i jasno je zašto su nakon utakmice burno slavili.

Neymar je nakon pobjede koja je Brazilce barem privremeno postavila na vrh skupine E kleknuo na centar igrališta, rukama prekrio lice i plakao dok su ga snimale kamere i fotoreporteri.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/b4rxm/tpekps" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Njegova je momčad mogla nakon dva kola imati samo dva boda, a sada je ipak u puno komfornijoj situaciji. Nakon serije velikih promašaja pri kraju utakmice pogodak Coutinha koji je napokon probio Keylora Navasa klupa Brazila burno je proslavila pogodak. Izbornik Tite zanio se u slavlju i koliko je dug i širok pao u teren pred rezervnim igračima.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="es" dir="ltr">QUE TOMBO QUE FALA?<a href="https://t.co/KtFvQEYw6B">pic.twitter.com/KtFvQEYw6B</a></p>&mdash; Cartoleiros | цартолеирос (@cartoleiros) <a href="https://twitter.com/cartoleiros/status/1010164459367739394?ref_src=twsrc%5Etfw">22. lipnja 2018.</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Sljedeća utakmice iz te grupe na rasporedu je večeras u 20 sati kada igraju Srbija i Švicarska, a tečajeve na tu utakmicu potražite na sljedećem linku:

>TEČAJEVI SRBIJA - ŠVICARSKA

Podsjećamo, u ponudi Germania Sport kladionice je i tko će biti pobjednik prvenstva, tečaj je sada na Brazil 5,00. Koliki je tečaj na njihov prolaz grupe pogledajte na ovom linku:

>TEČAJEVI BRAZIL – SVJETSKO PRVENSTVO

(Foto: Screenshot)

 


Tagovi

NeymarTiteBrazilska nogometna reprezentacijaSvjetsko prvenstvo u nogometuRusija 2018

Ostale Vijesti