Luda noć na Cipru: Messi prestigao Raula i zabio drugi hat-trick u 4 dana, Suarez upisao prvijenac! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.11.14. | 22:44

Drugi susret F skupine odigrali su PSG i Ajax 3:1.

Lionel Messi ponovno je na vrhuncu svoje moći. U utakmici Barcelone protiv ciparskog Apeola postigao je novi hattrick, drugi unutar četiri dana, a osim toga postavio je i novi rekord u svojoj impresivnoj biografiji. Prvim pogotkom večeri prestigao je Raula na listi najboljih strijelaca Lige prvaka i trenutno je na brojci od 74 pogodaka. Legendarni Španjolac ima tri manje u svojoj statistici, dok ih slijedi na trećem mjestu Cristiano Ronaldo sa 70 golova.

No, utakmicu na Cipru nije otvorio čudesni Argentinac već Luis Suarez koji je napokon dočekao svoj prvijenac u dresu Barcelone. Bilo je to u 27. minuti utakmice, nakon što se Urugvajac fantastično oslobodio svog braniča.

Jedan od dvojice najboljih igrača svijeta pogotke je postigao u 38., 58. i 87. minuti utakmice, a u redovima Katalonaca nastupio je i naš Ivan Rakitić, kojeg je zamijenio Xavi u 62. minuti.

U drugoj utakmici ove skupine PSG je nakon velike muke uspio slomiti Ajax rezultatom 3:1. Domaćini su poveli preko Cavanija u 33. minuti, da bi stvari poravnao Klaassen sredinom drugog dijela. Iapk, Parižani su nakon toga prebacili u brzinu više, a 'Kopljanicima' je po drugi put presudio Zlatan Ibrahimović nakon asistencije Javiera Pastorea. Konačnih 3:1 svojim drugim pogotkom večeri postavio je danas odlični Edison Cavani.

Liga prvaka, skupina F:

Apoel – Barcelona 0:4 (Suarez 27', Messi 38', 58' i 87')
PSG – Ajax 3:1 (Cavani 33' i 83', Ibrahimović 78'/ Klaassen 67')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

BarcelonaAPOELPSGAjaxLiga prvaka

Ostale Vijesti