Loše vijesti za Kalinića: Milan pred dovođenjem kolumbijskog Tigra za kojeg daje portugalskog reprezentativca

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.06.18. | 09:23

Nisu zadovoljni napadačkim dijelom momčadi.

Calciomercato čak tvrdi kako je stvar vrlo blizu realizacije i kako bi se sve trebalo ostvariti za nekih desetak dana, a u cijelom bi se poslu mogla izbjeći gotovina što bi Milanu itekako odgovaralo s obzirom na financijsku situaciju i pritisak UEFA-inog fair playa.

Falcao je već ranije izjavio kako mu je čast što ga Milan želi, spominjao se u kontekstu prelaska u Rossonere već nekoliko puta, a očito je sada situacija najozbilnija. Andre Silva je mladi 22-godišnji napadač koji je ove sezone u 24 nastupa u Serie A zabio samo dva puta što je drastičan pad u odnosu na sezonu ranije kada je u Portu pogađao 16 puta tijekom sezone. Ipak, još je mlad, a trenutno je dio portugalske nogometne reprezentacije koja ide na Svjetsko prvenstvo.

Radi se o jednom od najtelentiranijih mladih napadača, a Monaco bi s njim dobio ozbiljan zalog za budućnost, ali i minimalan rizik. Kapetan kolumbijske reprezentacije ipak je već u godinama, 32 su mu na leđima, a ove sezone postigao je 18 golova u 26 nastupa u Ligue 1 čime je pokazao da još ima što za dati.

U Europi je počeo u Portu, kupio ga je tada Atletico, pa Monaco, imao je posudbe u Unitedu i Chelseaju i definitivno ima široko iskustvo. S njim bi Milan dobio pravu zvijer u napadu, zvučnog igrača od kojeg bi strahovale suparničke obrane, a očito je kako nisu baš zadovoljni napadačima minule sezone, između ostalih ni s našim Kalinićem.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Radamel Falcao

Ostale Vijesti