EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Loše vijesti iz Kine: Majstorović teško ozlijeđen, slijedi mu duga pauza

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 31.03.21. | 15:55

Kinezi su za bivšeg igrača Osijeka izdvojili 3,3 milijuna eura, čime je Majstorović postao zaslužan za jedan od najvećih izlaznih transfera u povijesti kluba s Drave.

Ante Majstorović, donedavni igrač Osijeka, koji je tijekom zime transferiran u kineski Shanghai Port, neće po dobrome pamtiti prve mjesece provedene na dalekom istoku.

Naime, kako doznaje Germanijak, 27-godišnji stoper na pripremama je potrgao prednje križne ligamente i tako na nekoliko mjeseci otpao za sezonu koja još nije ni počela u kineskoj ligi. Drugim riječima, Majstorović se ozlijedio, a da pritom nije odigrao nijednu službenu utakmicu za klub. Prve prognoze govore kako bi mogao biti izvan terena pola godine.

Osim za Majstorovića, loša je to vijest i za hrvatskog trenera Ivana Leku, koji je inzistirao na bivšem igraču Osijeka. Vidio ga je kao jednu od ključnih obrambenih karika u klubu, koji ove sezone ima visoke ambicije i koji je jedan od glavnih favorita za naslov prvaka Kine. Naime, upravo je Shanghai Port po Transfermarktu najskuplja momčad u ligi.

Zato ni ne čudi da su za bivšeg igrača Osijeka izdvojili 3,3 milijuna eura, čime je Majstorović postao zaslužan za jedan od najvećih izlaznih transfera u povijesti kluba s Drave.

U prvom dijelu sezone za Osijek je odigrao 14 utakmica i bio je jedan od stožernih igrača Nenada Bjelice. S partnerom Škorićem činio je jedan od najboljih obrambenih parova u ligi i mnogi navijači Osijeka ostali su razočarani kada je napustio klub.

Inače, u Osijeku je proveo sezonu i pol, a put Slavonije je došao iz Dinama, gdje nije zabilježio nijedan nastup. Zato se naigrao na posudbi u Lokomotivi, za koju je imao okruglih 100 nastupa.


Tagovi

Ante MajstorovićOsijek

Ostale Vijesti