Lord potpisao za engleskog drugoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 07.09.16. | 14:25

Nicklas Bendtner je nakon pet mjeseci pauze pronašao novi klub, a to je kao što se nagađalo posljednjih dana, engleski drugoligaš Nottingham Forest.

Bivši nogometaš Arsenala i Juventusa Nicklas Bendtner karijeru nastavlja u redovima engleskog drugoligaša Nottingham Foresta.

Danski napadač kod bivšeg prvaka Europe dolazi kao slobodan igrač, nakon pet mjeseci pauze i raskida ugovora s Wolfsburgom.

Poželio bih dobrodošlicu Bendtneru, koji je potpisao dvogodišnji ugovor s nama“, napisao je predsjednik kluba Fawaz Al-Hasawi na svom Twitteru.

Popularni 'Lord' se vraća u Englesku nakon dvije godine. Igrao je za Birmingham i Sunderland, dok je u Arsenalu ostavio solidni učinak, zabivši 45 golova u 171 utakmici tijekom šest sezona.

Karijeru su mu pratile brojne kontroverze i problematično ponašanje, poput izostanaka s treninga i obaveza prema sponzorima, zbog čega je dobio otkaz u njemačkom Wolfsburgu.

Sada je potpisao dvogodišnji ugovor s Nottingham Forestom i protiv svoje bivše momčadi Arsenala bi mogao već zaigrati 20. ovog mjeseca u Liga kupu.

 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Nicklas Bendtner

Ostale Vijesti