Lokosi preokrenuli u nastavku za finale Kupa, Sammir s dvije asistencije odlučio utakmicu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 30.05.20. | 22:09

Izvrsna utakmica u Koprivnici.

U izvrsnoj utakmici u Koprivnici momčad Gorana Tomića slavila je rezultatom 1:3, iako su njegovi izabranici gubili i bili puno lošija momčad u prvih 45 minuta utakmice.

Prva prava prilika ujedno je bila i prvi pogodak na utakmici.

Bruno Goda je sve sam napravio, mirno je prihvatio jednu loptu na u sredini terena, okrenuo se i onda bombastičnim udarcem s više od 25 metara "probušio" mrežu Ive Grbića. Maestralan pogodak lijevog beka Slaven Belupa u šestoj minuti utakmice – 1:0

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/qV1m2" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

U 15. minuti vidjeli smo dobru kontru Farmaceuta. Lulić je vukao loptu po sredini terena i iako je imao nekoliko dobrih opcija on se odlučio na udarac koji odlazi pored gola Grbića. Bio je to dobar pokušaj nekadašnjeg igrača Sampdorije, ali njegov udarac je bio malo neprecizan pa se tako rezultat na semaforu nije mijenjao.

Četiri minute nakon pokušaja Lulića, nova odlična prilika za Slaven. Bogojević je izvrsno prošao po desnoj strani i jednom jako lijepom i jako točnom povratnom loptom pronašao Glavčića koji je usamljen na vrhu 16-erca, ali njegov udarac odlazi preko gola. U početnom dijelu utakmice Farmaceuti su igrali kao da pauze nikada nije ni bilo.

Nakon točno pola sata igre prijete i gosti. Požrtvovni Karačić je prilikom klizećeg starta uspio uputiti ubačaj u domaći 16-erac, lopta je došla do Tucija koji je primio ubačaj svog kapetana i pucao iz okreta, ali njegov udarac bez većih problema brani Filipović.

U 42. minuti, novi izvrstan pokušaj Lulića. Ovoga puta je gađao lijevom nogom, ali njegov prizemni udarac ide svega nekoliko centimetara pored stative pa je tako rezultat na semaforu nije mijenjao.

Prvo poluvrijeme otišlo je uvjerljivo na stranu domaćina, ali smo zato u nastavku vidjeli neku potpuno drugu priču.

Iako nije bilo većih prilika u početnim minutama nastavka, bilo je jasno kako je Goran Tomić „očitao bukvicu“ svojim igračima koji su puno bolje izgledali u odnosu na prvih 45 minuta.

U 67. minuti, stvari sve vraćaju na početak. Tek što je ušao igru, Sammir je prekrasnom loptom pronašao Cokaja koji snažno tuče, a njegov udarac ne uspijeva obraniti Filipović- 1:1

Lokosi su nastavili pritiskati nakon zabijenog pogotka, a nagrada za njihovu bolju igru došla je u 79. minuti.

Sammir je sve napravio majstorski, prvo je izdržao jedan duel, a potom filigranski točnom dubinskom loptom pronašao Tolića koji rutinski prebacuje Filipovića za potpuni preokret i veliko slavlje Lokosa - 1:2

Do kraja utakmice obje su momčadi imale neke prilike, a najbolju je zapucao Mikulić u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Kad su već svi mislili kako će sudac svirati kraj utakmice, Lokosi su zabili svoj treći pogodak.

Svi igrači Salavena otišli su u napad, bila je to situacija tri na dva gostiju, gdje je Kastrati lijepom prizemnom loptom pronašao Uznija na drugoj vratnici koji je bez većih problema zabio za konačnih 1:3.

Lokomotiva je tako postala prvi sudionik finala hrvatskog kupa, a tamo čekaju boljeg iz dvoboja Rijeka – Osijek koji je na rasporedu sutra u 20:15.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

SammirIndrit TuciMyrto UzuniMarko TolićBruno GodaHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti