Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Lokosi doveli dvojicu novih igrača – stopera iz Premijer lige BiH te talentiranog vratara iz Jaruna

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 15.06.23. | 11:07

Drugo i treće pojačanje za sljedeću sezonu.

Na svojim službenim stranicama iz Lokomotive su predstavili svoja dva nova igrača. Prvi je Ilija Mašić, 24-godišnji branič rodom iz Tomislavgrada koji je prošle tri sezone bio standardni prvotimac Širokog Brijega, dok je drugi 18-godišnji vratar Luka Savatović koji se Lokosima priključio nakon godinu dana provedenih u Jarunu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mašić bi u posljednjoj liniji trebao zamijeniti Nizozemca Justina de Haasa koji bi uskoro trebao biti predstavljen kao novi igrač Famalicaa, dok će Savatović biti zamjena za Čavlinu koji se trenutno nalazi na pripremama mlade reprezentacije uoči Eura U21.

Osim Čavline, s U21 reprezentacijom su još Kačavenda i Stojković, a spomenuti trojac ujedno je i najbolje pozicioniran u izlogu kad je riječ o prodaji. Lokose je nedavno i službeno napustio Florucz (Olimpija), posudbu je zaključio Kulenović (vraća se u Dinamo), dok je igračku karijeru, nakon Mate Maleša zimus, na kraju prošle sezone završio i Josip Pivarić.

Prije Mašića i Savatovića je iz crnogorskog Arsenala na Kajzericu stigao 27-godišnji napadač Ivan Bulatović, a u narednih 10-ak dana se očekuje da će se realizirati još nekoliko dolazaka, ali i odlazaka…

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lokomotiva ZagrebNK LokomotivaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti