Lokomotiva dovela donedavnog mladog bh. reprezentativca, Mersinaj na odlasku?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.08.20. | 07:42

Treće pojačanje Lokse ovog ljeta.

Lokomotiva je prošle sezone potpuno zasluženo – gledajući striktno zbivanja na travnjaku – uzela drugo mjesto i plasirala se u kvalifikacije za Ligu prvaka. Osim naveliko hvaljenih ofenzivaca poput Kastratija, Uzunija i Tucija, za to je poprilično zaslužna i čvrsta posljednja linija obrane na čelu s vratarem Ivom Grbiće, kapetanom Denisom Kolingerom i mladim Albancem, Jonom Mersinajem.

Ipak, za put prema najelitnijem europskom klupskom nogometnom natjecanju treneru Goranu Tomiću trebat će pojačanja. Već su dogovoreni dolasci Kallakua i Ibishija, a a u defanzivnom dijelu igre dogovoren je dolazak trećeg ovoljetnog pojačanja, prenose Sportske novosti.

Riječ je o Kemalu Osmankoviću, 23-godišnjem stoperu Željezničara i bivšem mladom U21 reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

Osmanković je kao slobodan igrač potpisao dvogodišnji ugovor s Loksom, a u 60 utakmica za Želju, upisao je i dva gola. Visok je 192 centimetra.

S ovim potpisom nameće se pitanje je li možda na odlasku Jon Mersinaj, 21-godišnji stoper koji je bio jedno od najugodnijih iznenađenja u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi minule sezone...

(Foto: Igor Kralj/Pixsell)


Tagovi

Kemal OsmankovićDenis KolingerJon Mersinaj

Ostale Vijesti