Lokomotiva dovela bivšeg napadača Vatrenih

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.08.20. | 08:21

Sammir dobiva reprezentativnog suigrača s Mundijala iz Brazila.

Lokomotiva je dogovorila dolazak Nikice Jelavića, prenose Sportske novosti.

Bivši napadač Vatrenih ovog je tjedna napunio 35 godina, a iako je nedavno izjavio da ne bi bio spreman za igranje u Hajduku, čini se kako je u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi pronašao klub po mjeri.

Klub s Kajzerice dovodi ga iz Kine kao slobodnog igrača, a tamo je Jelavić proveo četiri godine gdje je igrao za drugoligaše Beijing Renheu i Guzhou Zhicheng. Potvrda transfera stigla je i od direktora Lokse, Božidara Šikića.

„Točno je, dogovorili smo Jelavićev dolazak. U odličnom je tjelesnom stanju, još uvijek je željan nogometa i želi ovdje završiti karijeru. Kratko smo razgovarali i dogovorili smo se za pet minuta. Siguran sam da nam može pomoći, odličan je i iskusan igrač. Jelavić je, eto, prvo od najavljenih pojačanja, dovest ćemo još dvojicu-trojicu provjerenih nogometaša, fokus je, dakako, na krilnim napadačima, bez kojih smo ostali odlaskom Kastratija i Uzunija“, rekao je Šikić za SN.

Sammir tako dobiva nekadašnjeg suigrača iz reprezentacije Hrvatske s kojim je dijelio svlačionicu na Mundijalu u Brazilu 2014. godine.

(Foto: Press Association/PIXSELL)


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaNikica Jelavić

Ostale Vijesti