Jurica Galoic/Pixsell
Jurica Galoic/Pixsell

Lokomotiva bez Kalaice, Gorica želi nastaviti niz iz Varaždina (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.04.24. | 08:00

Dvoboj između Lokomotive i Gorice igra se u Kranjčevićevoj ulici s početkom u 16.50 sati (MAXSPORT1)

Osijek je pobjednički prošao Rudeš i preko noći preskočio Lokomotivu na četvrtoj poziciji HNL-a, posljednjoj koja vodi u europska natjecanja. Sasvim dovoljno da momčadi Silvija Čabraje stvori dodatni pritisak uoči domaćeg ogleda s Goricom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kao da ga nemaju dovoljno nakon ispadanja iz Kupa s obzirom na to da neće biti Mudražije i Goričana zbog kartona, odnosno Kalaice koji je ozlijeđen. Prema informacijama s Kajzerice, stopera Lokomotive neće biti do kraja prvenstva pa se Čabraja mora krpati kako zna i umije. Za utakmicu s Goricom vjerojatno će pomaknuti iskusnog Leovca s lijevog boka na mjesto centralnog braniča, dok će Žilinski u vatru od prve minute.

“Nakon ispadanja iz Kupa probali smo dečke malo vratiti u ovo što je pred nama. A igramo protiv Gorice koja je puna samopouzdanja nakon trijumfa u Varaždinu i bit će sve samo ne lako. Međutim, nama je pobjeda imperativ i tako ćemo se postaviti u ovoj utakmici kako bi upisali tri boda”, jasan je Čabraja koji ima i lijepih vijesti. Nakon dugo vremena u konkurenciju se vraćaju Vladan Bubanja i Fabijan Krivak koji bi mogli dobiti minutažu u ovoj utakmici.

A nije da Gorica nema nikakav imperativ. I oni imaju, doduše nešto slabiju računicu da još uvijek mogu do tog četvrtog mjesta.

“Sigurno će utakmica s Rijekom ostaviti traga na Lokomotivi, ali oni imaju dovoljno mladih igrača i širok kadar. Bit će motivirani, ali vjerujem da moji dečki mogu odigrati kvalitetnu utakmicu u Kranjčevićevoj, prije svega moraju biti disciplinirani i koncentrirani”, rekao je Rajko Vidović koji je komplimentirao kolegi s druge strane ali i otkrio kako su za ovaj dvoboj upitni Mrzljak i Matavž. No, u konkurenciju se vraća Nikola Vujnović.

Dvoboj u Kranjčevićevoj ulici sudi Duje Strukan iz Splita. Pomoćnici su Goran Perica (Šibenik) i Vice Vidović (Solin). Četvrti sudac je Renato Lacić (Split). VAR je Dario Bel (Osijek) a AVAR Marjan Tomas (Vladislavci). Utakmica počinje u 16.50 sati uz prijenos na MAXSPORT1 televiziji.

Očekivane postave:

Lokomtoiva (4-2-3-1)

Gorica (4-1-4-1)



Tagovi

HNK GoricaHNLNK LokomotivaHrvatska nogometna ligaSilvijo ČabrajaRajko Vidović

Ostale Vijesti