Lokomotiva bez dvije glavne karike protiv Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.06.20. | 07:55

Modrima ne igra najskuplji igrač.

Danas nas očekuju dvije utakmice Prve HNL, a u obje su izraziti favoriti gosti. Prvo će Rijeka gostovati kod Varaždina, da bi u terminu od 21:05 Lokomotiva dočekala Dinamo. 

Ne treba previše naglašavati o povezanosti ovih momčadi, stotinama odrađenih posudbi i transfera na relaciji Kajzerica - Maksimir, a međusobni je omjer debelo na strani Modrih. Od 36 odigranih dvoboja u prvenstvu, 32 puta slavio je Dinamo, dva puta Lokomotiva, a još je dva puta završilo bez pobjednika. 

>>> Pogledajte tečajeve za dvoboj Lokomotive i Dinama

Današnji dvoboj domaćin dočekuje na 4. mjestu s 46 bodova, pet manje od drugoplasirane Rijeke što jasno ukazuje da je drugo mjesto sve udaljenije. Zbog toga bi bilo itekako poželjno za igrače Gorana Tomića da danas podebljaju bodovni konto, no do toga će morati bez nekoliko izuzetno bitnih igrača. Neće nastupiti Lirim Kastrati, najbolji strijelac i asistent momčadi. Neće biti ni Sammira, Budimira, Tucija i Vojkovića, tako da će 'lokosi' imati vrlo tešku zadaću. 

Što se Dinama tiče, zbog kartona neće igrati Bruno Petković, najskuplji pojedinac hrvatskog prvaka, a ozlijeđeni su Dino Perić i Petar Stojanović. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Lirim KastratiSammir

Ostale Vijesti