Lewandowski započeo, Gnabry dovršio posao protiv najdraže mušterije (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.02.20. | 17:38

"Blitzkrieg" Bavaraca za nova tri boda.

Nogometaši Bayerna suvereno su odradili gostovanje u Kolnu, kod 14.-plasirane momčadi Bundeslige. Rezultat je u konačnici bio 4-1 za aktualnog prvaka Njemačke, a pitanje pobjednika riješeno je nakon samo 12 minuta igre.

Već u trećoj minuti nezaustavljivi Robert Lewandowski stigao je do svog 36. gola ove sezone u svim natjecanjima, a lijepo je poentirao u suprotni kut domaćeg vratara Time Horna, na asistenciju Thomasa Mullera.

Niti dvije minute kasnije, veteran bavarske momčadi Muller upisao je drugu asistenciju, ovog puta za Kingsleya Comana koji se polako vraća u formu nakon posljednje ozljede ligamenata gležnja. Mulleru je ovo 14. asistencija ove sezone u 22 nastupa, čim eje izjednačio rekord iz sezone 2017./18. po broju asista u jednoj sezoni Bundeslige.

 

 

Ionako minimalne nade domaćih u pozitivan rezultat dotukao je Serge Gnabry u 12. minuti nakon odličnog gola s vrha šesnaesterca, a svoj drugi gol na utakmcii zabio je 25 minuta prije kraja. Njemačkom reprezentativcu ovo su bili peti i šesti gol u Bundesligi protiv Kolna, čime su postali njegova najdraža mušterija – nikome nije zabio više.

 

 

Počasni gol za Koln zabio je Mark Uth u 70. minuti utakmice.

 

 

Bavarci su se tako ekspresno vratili na vrh Bundeslige s bodom prednosti nad Leipzigom i četiri nad dvjema Borussijama.

 

U posljednjoj utakmici kola, Mainz i Schalke su odigrali utakmicu bez golova.

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Robert LewandowskiThomas MüllerSerge GnabryKingsley ComanMark Uth

Ostale Vijesti