Screenshot
Screenshot

Leti dijagonala Viniciusa za Viniciusa: Real Madrid uskoro potpisuje beka Šahtara

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.04.22. | 10:00

Jučer se pisalo da je postignut usmeni dogovor, da bi danas priča bila da je transfer nadomak realizacije.

Kraljevski klub do kraja sezone mogao bi postati bogatiji za još jednog brazilskog nogometaša. Riječ je o Viniciusu Tobiasu, desnom beku ukrajinskog Šahtara kojeg navodno samo sitnice dijele od toga da postane novi igrač Reala.

On je u Šahtar stigao u siječnju 2022. godine za šest milijuna eura iz Internacionala, ali zbog svih zbivanja u Ukrajini posljednjih dana o nogometu ne razmišlja ni najmanje. Za Rudare nije debitirao, ali bi zato uskoro mogao postati novi igrač Kraljevskog kluba. Brojni strani mediji i novinari, a među njima i po pitanju transfera najrelevantniji Fabrizio Romano, javljaju kako je usmeni dogovor već postignut, da bi se onda ovog petka pojavile informacije kako bi se transfer mogao/trebao realizirati do kraja tjedna.

Na poziciji desnog beka Carlo Ancelotti na raspolaganju ima Danija Carvajala, a od ove sezone na toj poziciji dosta često koristi i Lucasa Vazqueza koji odlukom Talijana nije naročito oduševljen. Budući da forma Carvajala vidno pada već neko vrijeme, u Madridu intenzivno razmišljaju o tome da ovog ljeta dovedu novog igrača na tu poziciju, dok bi Vinicius Tobias bio privremeno rješenje. No, tko zna, možda to privremeno rješenje postane i trajno pa ga Real otkupi ako budu zadovoljni njegovim izvedbama, ali prije nego li se to dogodi on mora doći u klub.

Trenutna situacija je da je prelazak Viniciusa u Real 99 posto gotov, ali nebrojeno puta smo vidjeli da onaj jedan posto u konačnici bude presudan i da na kraju sve propadne.



Tagovi

ŠahtarReal Madridtransferi

Ostale Vijesti